Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis ha 18 evesnek egy 40 eves tetszik?
Normális, tetszeni sok mindenki tetszhet. Az, hogy szexuális kapcsolat jöjjön létre, arról vitatkozhatnánk mennyire normális avagy se. Sokban függ ez attól is, hogy mennyire érett az adott lány, meg hogy a férfi mit akar, hogy viselkedik stb.
Én nem ítélkezem ilyen dolgokban, nekem is volt 17-18 évesen egy 35 éves szexpartnerem és sosem bántam meg a dolgot.
24N
Ha 60 évesen lefekszem egy 18 éves lánnyal, mindenki megrökönyödik. Ha 60 évesen egy 18 éves prostival, mindenki nagyívben le**ja. Ha gazdag sármos 60 évesen udvarolnék egy 18 évesnek, sok szülő nem gorditene elé nagy akadályt (mert nagykorú ő tudja blabla la) az emberiség brutálisan álszent. Ha kicsit lefelé viszed a számokat, akkor neked is kítűnik, hogy valójában ha van esze a lánynak (bár ha nincs akkor még talán meginkabb) nevezhetjuk normálisnak meg nem annak, de attól még az a normális ha azt teszed azéletben ami neked jó!
Pont!
Ryan Gosling 41
Ha egy lány azt mondja bejön neki senki nem lepődik meg.
Ha Magyar Ádám tetszik neki akkor meg hujjuj van?
Ízlésen kár vitatkozni, ha vonzó a pasi akkor mindegy hány éves tud tetszeni a nőknek.
A 7-es tökéletesen megfogalmazta...
22-46 év, barátsag extrákkal, köszönjük, megvagyunk. :) Nem érzem sem betegnek, sem semminek, maximum szokatlan. Értelemszerűen nem holtomiglan-holtodiglan a cél, de jó ideje működik jól, amíg mindkettőnknek kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!