Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog az ha nekem nem tetszik a punci kinézete?
Annyira nem érdekel az hogy meglássak egy meztelen lányt. Max ha nagyon tetszik, akkor kíváncsi vagyok a puncijára. De amúgy annyira nem vonz látványra. Meg nyalni sem nagyon szeretem, de azt ha benne vagyok azt nagyon.
Viszont ha látok egy olyan fiút aki szerintem jól néz ki, és lennék a helyében akkor neki pl érdekel az hogy milyen a farka. Tudom eléggé bu_is. De a lányok tetszenek, és csak lányt tudnék szeretni. Meg később persze családot is.
De nem tudom azt hogy ez mennyire normális, hogy ilyen gondolataim vannak.
Életkort, miért nem írtatok?
Attól, hogy nem izgató egy szűz számára az ellenkező nem intim része, még nem jelent homoszexualitást. Az ismeretlentől általában tartunk. Ha belenevelt gátlások, prűdség is társul a tapasztatlansághoz, akkor még inkább kialakulhat egy ilyen helyzet. Sok fiatal elsősorban baráti kapcsolatot keres, majd romantikusat, a testiség így hátrébb kerül a fontossági rangsorban. Az ismeretlent, miért is sorolná előrébb a már ismerős érzésekkel szemben?
Aki nem faék egyszerűségű lélek, annak vannak érzései, gondolatai, melyeket előtérbe helyez még a szexben is. Alapvetően nem is a nemi szerhez kell vonzódni, hanem a másik emberhez. Akit kedvelünk, netalán szeretünk, avval jó dolog a testiség is, a kölcsönös öröm okozása.
A kérdezőnél, az azonos neműek intim testrészének látványi izgalma már valóban újabb kérdéseket vet fel. Latens homoszexualitás is állhat mögötte. A belenevelt férfi - nő kapcsolat, a házasság, a család tovább örökítése és ennek elvárása a rokonságtól, a társadalmi normák eredményezhetik a megfelelési kényszert, ami elfojtott vágyakhoz vezet. A lányokat kedvelem, családot is szeretnék, de ... nem vonzanak a nők, ellenben a férfiak...
Minimum bixes vagy, vagy homo csak még nem láttad be.
A heterókat sem maga a punci izgatja fel, hanem maga a női test látványa, érzése. Ha téged nem izgat fel egy női test, de egy darab pénisz igen, akkor sejtheted mi van.
Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!