Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/lányok, miért van szükségetek a férfiakra?
A férfiak teremtőereje, amit a történelem folyamán számtalanszor bizonyítottak. Együtt tartjuk fent a világot, ám teremteni természetből fakadóan inkább ők teremtenek, jobban átlátják a műszaki és technikai dolgokat, fizikailag és mentálisan jobban leterhelhetőek. A világ legsikeresebb emberei (és a leglecsúszottabbak is) férfiak a kockázatvállaló hajlamuk miatt. Nem lenne ilyen kényelmes életünk a férfi agy nélkül.
Imádom a férfierőt, a férfias tulajdonságokat. Mikor én nő lehetek és biztonságban érezhetem magam egy erős férfi oldalán, oltalma alatt ❤️💕 Férfiak nélkül csak egy tyúkudvar lenne itt a többi nővel, nem tudnék nélkülük élni. Ja és persze pajzánkodni sem utolsó velük.
Végre egy nő, aki ismeri a nemek közötti különbséget. Hadd offoljak egy kicsit, aztán nyugodtan le is pontozhattok, mert úgysem fogjátok elismerni, pedig bizonyított tény. Férfi és női agy két külön kategória. Mi férfiak vadász múltunkból kifolyólag egy időben egyetlen dologra tudunk koncentrálni, a nők többre is. Nekünk pasiknak sokkal fejlettebb a térlátásunk, mint a nőknek. Ezért, ha megnézitek, a találmányok 98%-a férfi műve.
Ezen kívül van még ezernyi eltérés (a legmarkánsabbak érzelmi téren), de ezt azért emeltem ki, hogy lássátok, nélkülünk még ma is barlangban laknátok.
Mi sem tudunk meglenni nő nélkül! Minden tettünk, minden célunk végső soron arra irányul, hogy A NŐ elismerését kivívjuk. Ha kell (és hatalmunkban áll), háborút indítunk, vagy szobrot faragunk, zenét szerzünk, felépítjük az egzisztenciánkat és magunkat. Ti vagytok a teremtőink. Ha házat adunk nektek, OTTHONT varázsoltok belőle. Ha pénzt adunk nektek, ÉRTÉKET kovácsoltok belőle. Ha spermát adunk nektek, utóddal ajándékoztok meg.
Szóval az orvostudomány mai állása szerint egyik nem se menne a másik nélkül semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!