Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők/lányok, miért van szüksége...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők/lányok, miért van szükségetek a férfiakra?

Figyelt kérdés
Mi az, ami miatt szükségetek van a férfiakra, és esetleg nem tudnátok nélülük élni? Ami miatt elképzelhetetlennek gondolnátok az életeteket férfiak nélkül?

2021. máj. 24. 12:05
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
90%
Mert a férfiakhoz vonzódok, beléjük tudok szerelmes lenni. Szükségem van párkapcsolatra.
2021. máj. 24. 12:36
 12/28 anonim ***** válasza:
32%
Elég sok pozitív kommentet olvasok. Ezek szerint itt vannak nők is?
2021. máj. 24. 12:38
 13/28 anonim ***** válasza:
59%
Nincs szükségem férfira, a lányok jobbak.
2021. máj. 24. 12:43
 14/28 anonim ***** válasza:
91%
Eleve hiányoznának a férfi rokonaim, barátaim és kollégáim, de legjobban a párom. Akárcsak a nők, a férfiak is számtalan pozitív módon hatnak az életemre, és én is csak egy férfiba tudnék beleszeretni és igen, lefeküdni is - bár messze nem ez a legfontosabb.
2021. máj. 24. 12:53
 15/28 anonim ***** válasza:
30%
Szexualitás kategóriában van. Szóval
2021. máj. 24. 13:02
 16/28 anonim ***** válasza:
83%
Mert a farok jó dolog. A lányoknak meg más van, ami jó. Így változatos.
2021. máj. 24. 13:13
 17/28 anonim ***** válasza:
59%
Én simán elvagyok nélkülük.
2021. máj. 24. 14:11
 18/28 anonim ***** válasza:
61%

A testvérem fiú, ő hiányozna ha egyszer az összes férfit elvinnék az ufók.

De amúgy teljes az életem férfiak nélkül. (Legyen szó párról, haverokról, stb.)

Szexuális értelemben abszolút semmi szükségem férfiakra.

2021. máj. 24. 14:18
 19/28 anonim ***** válasza:
33%

Bocsánat,hogy férfiként válaszolok, de én 44 évesen is el lennék nő nélkül, erre az a bizonyíték,hogy eddig csak egy nővel voltam és most is vele vagyok, csupán annyi hasznot látok benne hogy beindítja a mosógépet...

Ezen kívűl mindent én csinálok,színte önellátó vagyok, a szex már nem hiányzik, amíg volt az egy csalódásként ért.

Szóval igenis lehet egyedül is élni, méghozzá nyugodtan! És ezen van a hangsúly.

2021. máj. 24. 14:36
 20/28 anonim ***** válasza:
62%

Vannak férfiak akiknek az eltűnése fájdalmat okozni mert jóban vagyok velük.

De ha magáról a férfi nemről van szó, akkor számomra nem nélkülözhetetlenek a mindennapi életben, csak a párkapcdolatban van szerepe a nemi jellegeiknek...

... de sajnos nincs párkacsolatom, szóval így mindegy. Ha ma vagy holnap tűnnek el a férfiak akkor az én életemet nem éri változás.

2021. máj. 24. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!