Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cb6000-res erényöv tapasztalatok?
Mennyire elviselhető hosszútávon?
Ruha alatt mennyire látszik? Először mennyi legyen a bezártság időtartama? Hogy hozzá tudjak szokni :)
rajtam 10 napig volt egyhuzamban, de napi 10-15 percre levette a párom
laza boxert vettem rá, hogy kisebb legyen a dudorodás
A műanyagok szerintem nagyon kényelmetlenek, nekem a bőrt is mindig becsípte. Én a fémeket szeretem, a ketreces kialakításúakat, sokkal kényelmesebb és jobb érzés hordani. Nadrág alatt én ilyen hordok, lefelé konyul, így nem látszik ki:
Szerintem ami nem konyul le, vagy nem kisebb még ennél is az látszani fog nadrág alatt. CB6000 is.
Én is csak azt tudom mondani mint a többiek. CB-6000s-el kezdtem én is, ez jó volt arra h kitapasztaljam a dolgokat, meg a méreteket. Habár mostmár biztos hogy aliexpresses másolatot vennék, mert sokkal olcsóbb.
Kezdetnek játszani, 1-2 napra esetleg egész jó a CB6000. Ha már folyamatosan fogod hordani, több hétig, akkor szinte biztos hogy lecseréled majd egy fém változatra, ami sokkal kényelmesebb, könnyebb tisztán tartani stb.
Először egyébként 1-2órát javaslok csak. Én így kezdtem. Aztán pár alkalom után már felvettem egész napra, reggeltől estig. Így hordtam 2 hétig. Persze közben párszor megpróbálkoztam az alvással de nem igazán tudtam aludni tőle. Végül 2 hét után elkezdtem az alváshoz szoktatni magam, bár párszor még levettem éjszaka. Először csak hétvégéken volt rajtam folyamatosan, aztán 4-5 nap egy héten. Kb 2 hónap után jutottam el odáig, hogy nonstop hordjam. 2 hónap után napközben már szinte teljesen megszoktam, és az alvás is egész tűrhető volt, csak ritkán ébredtem fel tőle. De addigra már megvettük a fém erényövet. Már másfél éve hordom és mostmár az alvás nem probléma, meg semmi egyéb se, teljesen hozzászoktam.
Az erényöv méretétől megpersze a saját méreteidtől is függ h ruha alatt mennyire látszik. Én azért mióta hordom, a szűk farmereket hanyagolom. Az enyém egy egész kis méretű fém ketrec, egy normál szabású gatyával nem látszik, tréning nadrággal meg egyáltalán nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!