Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek merész lenne ilyen fürdőruciban nyaralni menni baráti társasággal?
Ez a kép tavaly készült itthoni fürdőzéskor. Néhány fiúhaverral megyek idén Balcsira egy hétre meg egy barátnőmmel. Erre a fürdőruhára gondoltam, szerintem belefér, nem kihívó ugye?
Mit gondoltok?
20/n
Semmi extra nincs a fürdőruciban, bár gondolom nem is erre voltál kiváncsi, a priviket és a popsidícséreteket megkaptad érte (amúgy tényleg nem rossz!).
Ha zavar hogy a barátok csorgatni fogják a nyálukat vigyél egy kendőt ami rátekersz ha felállsz
Hát, én nem venném fel, de a válszok alapján konzervatív vagyok.
De én mondjuk meg se vettem volna, mert nem merném így mutogatni a fenekemet, de kinek mi.
Vigyed!Vigyed!Vigyed!
Csak az isten szerelmére,kérlek azt a szőrös papucsot hagyd othon mert undorító főleg nyáron,főzeg kintre,főleg strandra!
És váltás fürdőrucit is mert vizes fürdőrucit nem veszünk vissza!Nyaralni mindig kell magaddal vinni többet is.
Mai világban ez egyáltalán nem merész.Szép az alakod,viseld.Nem a haverok előtt kellene szégyelni magadat hanem idegenek előtt,de nyugi lesz ott sooook soook más lány ilyen fürdőrucival és ilyen alakkal vagy akár jobbal akit majd néznek helyetted😊
Vidd csak el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!