Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek merész lenne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek merész lenne ilyen fürdőruciban nyaralni menni baráti társasággal?

Figyelt kérdés

Ez a kép tavaly készült itthoni fürdőzéskor. Néhány fiúhaverral megyek idén Balcsira egy hétre meg egy barátnőmmel. Erre a fürdőruhára gondoltam, szerintem belefér, nem kihívó ugye?

Mit gondoltok?

20/n

2021. máj. 20. 20:55
1 2 3 4
 31/35 kisördög1 ***** válasza:

Semmi extra nincs a fürdőruciban, bár gondolom nem is erre voltál kiváncsi, a priviket és a popsidícséreteket megkaptad érte (amúgy tényleg nem rossz!).

Ha zavar hogy a barátok csorgatni fogják a nyálukat vigyél egy kendőt ami rátekersz ha felállsz

2021. máj. 26. 11:28
 32/35 anonim ***** válasza:

Hát, én nem venném fel, de a válszok alapján konzervatív vagyok.

De én mondjuk meg se vettem volna, mert nem merném így mutogatni a fenekemet, de kinek mi.

2021. máj. 26. 12:24
 33/35 anonim ***** válasza:

Vigyed!Vigyed!Vigyed!

Csak az isten szerelmére,kérlek azt a szőrös papucsot hagyd othon mert undorító főleg nyáron,főzeg kintre,főleg strandra!

És váltás fürdőrucit is mert vizes fürdőrucit nem veszünk vissza!Nyaralni mindig kell magaddal vinni többet is.

Mai világban ez egyáltalán nem merész.Szép az alakod,viseld.Nem a haverok előtt kellene szégyelni magadat hanem idegenek előtt,de nyugi lesz ott sooook soook más lány ilyen fürdőrucival és ilyen alakkal vagy akár jobbal akit majd néznek helyetted😊

Vidd csak el!

2021. máj. 27. 00:54
 34/35 anonim ***** válasza:
53%
Az a szőrös papucs tényleg tré.. egy 12 centis tűsarkúval dögösebb lenne a szett. :)
2021. máj. 28. 11:26
 35/35 anonim ***** válasza:
Azóta is ilyen? 🤤
2023. júl. 9. 11:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!