Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek merész lenne ilyen fürdőruciban nyaralni menni baráti társasággal?
Figyelt kérdés
Ez a kép tavaly készült itthoni fürdőzéskor. Néhány fiúhaverral megyek idén Balcsira egy hétre meg egy barátnőmmel. Erre a fürdőruhára gondoltam, szerintem belefér, nem kihívó ugye?
Mit gondoltok?
20/n
2021. máj. 20. 20:55
2/35 anonim válasza:
Nagyon csábító 🙂 és szexi nyugodtan viseld
3/35 anonim válasza:
Elég merész , de tavaly is ilyen volt és akkor is látta mindenki.
Úgy hogy nyugodtan mehetsz benne.
4/35 A kérdező kommentje:
Mármint tavaly mikor ez készült akkor csak a barátnőmmel voltam.
2021. máj. 20. 21:01
5/35 anonim válasza:
Így hátulról teljesen átlagos fürdőruhának néz ki, nem mondanám túl merésznek, bár előről is látni kéne... Nyugi, 100 másikon is lesz hasonló, neked legalább az alakod is megvan hozzá, hogy büszkén viselhesd, úgyhogy csak vidd ezt bátran!
6/35 anonim válasza:
tipikus példa vagy rá, hogy a férfiak miért tartanak ott szexuálisan, ahol. Öncélú magamutogató rybi vagy, remélem jó sok privit kapsz, aztán holnapután meg majd itt nyavalyognak a pasik, hogy nem kapnak nőt
7/35 anonim válasza:
Fura a fejed a képen. de amúgy mi benne az extrém? átlag fürdőruci. :D
A haverok nem emiatt fognak sorban végigdugni, nyugi. :D
8/35 anonim válasza:
Láttam aliexpress ajánlottak közt olyat ami tényleg meztelenségnek tűnik.
Ez olyan normális... Semmi extra.
9/35 anonim válasza:
gyönyörű az alakod, szép a bőröd. Hogy a fenekedből mennyit teszel láthatóvá, a te döntésed.
Nem sok, ma ez már teljesen elfogadott, nyugodtan vigyed.
Irigylem a partneredet! ;)
10/35 anonim válasza:
Merész és kihívó nagyon.Minden férfi a segged fogja bámúlni.Ha te ezt élvezed akkor csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!