Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire szeretitek megmutatni magatokat?
Mennyire mutatjátok meg magatokat a strandon?
Mennyi benne a tudatosság? Ezt arra értem, hogy direkt a figyelem, exhibicionizmus a cél vagy hidegen hagy ki mennyire bámul meg, mert a barnulás és a kényelem számít csak?
Ez fel is izgat titeket, az egó növelés mellett?
Van hogy bevállaltok egy merészebb fürdőruhát, bikinit, de fehérneműben visszafogottabbak vagytok?
Érdekes dolog ez: én szinte a nudin nőttem fel, ezerszámra látom a meztelen embereket - és ők is engem - nem ismerem hogy mi az a szégyenlősség.
A közelmúltban egy wellness-hotelben voltunk, és mivel nem volt naturista rész, kénytelen voltam fürdőruhát venni. Tangás alsó, pici felső: még soha nem bámultak meg annyian amikor anyaszült meztelen voltam, mint akkor és ott, abban a fürdőruciban.
sokat dolgozok testemen hogy olyan legyen amit megnéznek.
Bár tudom hogy a többségnek kiábránditó egy kockás hasu lány de ez van,ez tetszik. Ezért gyurok hetente 3x. Nézzék és amuljanak!
Csak tanga. Lehetőleg olyan helyre megyek nyaralni ahol nem tabu a toplesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!