Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Benne lennétek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Benne lennétek egy olyan kapcsolatban, ahol nincs, vagy csak ritkán van szex, viszont a barátnőtök akár minden nap kielégít titeket szájjal, és viszonozni se "kell"?

Figyelt kérdés
Nem kérek privit, nem keresek kapcsolatot, csak kíváncsi vagyok a válaszokra.

2021. máj. 19. 09:01
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Hát ehhez egy nagyon nyakatekert helyzetnek kéne lennie.Hogy egy nő megelégedjen csak ennyivel.Vagy ha más okból nem lehetséges más,akkor is nem minden nő szeret szopni.

De érdekes felállás volna,főleg mondjuk minden nap...napi rutinná válna.

Én imádom ha így kényeztetnek,az elején kifejezetten izgató és izgalmas volna.Viszont lehet később már közömbössé válna.Sose gondoltam volna hogy ilyet gondolok egyszer,de lehet megunnám idővel.

Meg a a kapcsolatban is folyamatosan halna el az izgalom,és az érzékiség.Mert azért kell hozzá kedv is,nem megy egyik félnél sem rendszer szerűen,hogy minden nap este 7 kor vacsora :) Lehet épp egyik fél megkívánja a másiknak meg nincs kedve.Azért a konkrét szex által jóval közelebb kerül az ember a másikhoz,és erősebb kötelék alakul ki.Ami talán összetartóbb erő,mint egy ilyen orális kényeztetéses történet.

2021. máj. 19. 18:44
 22/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, örülök, hogy ennyi számomra pozitív jött. :D

#18: Nem töke, hanem barátja. :D Kapcsolatban vagyok, nem ismerkedek, csak nem tudom, hogy vezessem fel a barátomnak. Bár az valamennyire megnyugtatott, hogy több igen jött, mint nem.

#19: Igazából pontosan én sem tudom, jelenleg 3 dolog jutott eszembe. Vagy aszex vagyok, vagy a stressz és a depresszió miatt nincs hozzá kedvem, vagy egyszerűen csak alacsony a libidóm. Illetve az is közre játszik, amit a 15-ös is írt.

#20: De neki így jó.

#21: Igen, ez így logikusan hangzik. De ezért írtam azt, hogy "akár" minden nap, nyilván nem kell kötelezőnek lennie, hanem ha mindkét fél akarja. Mármint ha én annyira nem is szeretném akkor éppen, akkor is megtenném a kedvéért, szeretem csinálni, szóval közben gondolom, megjönne a kedvem.

2021. máj. 19. 20:24
 23/24 anonim ***** válasza:

#1 ha ez lenne álmaid felállása, akkor mi tart vissza tőle? :D

Kérdező, szerintem lehet izgalmas ez is, ha változatos a dolog. :))

2021. máj. 20. 10:16
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy-két alkalomtól eltekintve nem lenne az igazi, hogy csak én élvezzek. Hosszú távon biztos megcsalnám. Számomra fontos, hogy adjak is, ne csak kapjak. Ráadásul akkor a legszebb egy nő, amikor a kéjtől sikoltozva remeg attól, amit tettem vele, akár a farkammal, akár bármi más módon elégítettem ki. Akit nem érdekel, hogy a partnerét a csúcsra juttassa, csak a saját élvezete fontos, az nem is igazi férfi!
2021. júl. 26. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!