Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Benne lennétek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Benne lennétek egy olyan kapcsolatban, ahol nincs, vagy csak ritkán van szex, viszont a barátnőtök akár minden nap kielégít titeket szájjal, és viszonozni se "kell"?

Figyelt kérdés
Nem kérek privit, nem keresek kapcsolatot, csak kíváncsi vagyok a válaszokra.

2021. máj. 19. 09:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy hosszú távon szeretném. Nekem hiányozna a szex.
2021. máj. 19. 10:42
 12/24 A kérdező kommentje:
#11: Jaaa, így érthető. Nem olvastam azokat a kérdéseket. Mindenesetre én nem ő vagyok. :D
2021. máj. 19. 10:45
 13/24 anonim ***** válasza:
En simán:)) 18/f
2021. máj. 19. 11:50
 14/24 anonim ***** válasza:
Persze, részemről semmi akadálya.
2021. máj. 19. 11:52
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyenben vagyok most, de nem teljesen önként. Viszont csúnya vagyok, és tudom, hogy nem várhatom el a nyalást és a szexet, szóval megoldom magamnak, ha a barátom nincs otthon.

Legalább valaki együtt van velem és megengedi, hogy leszopjam. Jobb, mint a semmi. A válaszokat olvasva nem is olyan gáz a helyzet, ha ennyien benne lennének.

2021. máj. 19. 12:17
 16/24 anonim ***** válasza:
Hát persze! Egyébként fordított szerepben is jó lenne. Izgalmas, ha van valami amire vágyunk, de épp nem kaphatjuk meg. Ha a kérdésben feltett szituáció valósulna meg egy lánnyal (persze, akire vágyom, máshogy no way), akkor nyilván az orális játékok összes változatát adnám neki. Az ilyen lány szub, bizonyára élvezné.
2021. máj. 19. 12:41
 17/24 anonim ***** válasza:
Benne lennék :)
2021. máj. 19. 15:52
 18/24 anonim ***** válasza:
0%

Felszólítom hogy keressen meg privát üzenetben! :)

Elfogadnám örömmel a dolgot, a kölcsönösség valószínűleg kialakulna, hacsak nem töke van a menyasszonynak!?....

2021. máj. 19. 16:01
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Megkerdezhetem tőled, hogy amúgy mi az oka neki, hogy nem lenne klasszikus behatolás? Leirhatod akár priviben is, de én nem akartalak ott zavarni.
2021. máj. 19. 17:25
 20/24 anonim ***** válasza:
82%
Nekem fontos,hogy kielégítsem a partnerem! Az izgat fel ha neki jó,és ha ez nem így van,akkor nekem sem az igazi!
2021. máj. 19. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!