Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő, aki benedvesedik ha a pasinak legújabb ájfonja van?
Jelenleg iPhone 12 Pro Max 512GB. Lehet mobillal csajozni?
F/26
Dehogy lehet!
Én úgy kerülöm a gyíkfonosokat, mint ha fertőző betegek lennének!
Nem viccelek, aki ennyi pénzt kiad egy telefonért, ráadásul egy ótvar szarért, az buta mint a tök!
Én pedig rühelem a buta embereket.
ha valakinek ájfonja van ezt elírtad?
ájfon=áfonya
Álltalában az emberek nagy része ha meg lát egy iPhone-t valakinél, akkor gazdagságot gondol bele, pedig lehet valóban szolgáltatói hitelre vette.
Egyébként Androidos telefonban is van több száz ezres teló pl. az új Samsungok vagy a Sony új készüléke.
Maradjunk annyiban, hogy a harmadik világ olcsó munkaerőivel szaré-hugyé előállított, márkás okostelefonok mind túl vannak árazva, és extra profit van rajtuk, amellett, hogy a technológiát, a know-how-t nyilván illik megfizetni. De itt már nem erről van szó. Ez nem ájfón-sajátosság, a szamszung meg a többi is ugyanez a móka.
Én mondjuk rossz néven venném, ha azért, mert ájfónom van, ilyen-olyan skatulyába raknának (8-as van, anno egyben kifizettem, és gyűlölök telefont cserélni). Egyszerűen úgy alakult történelmileg, hogy iOS-es (ájfónos) lettem, és ha egyszer ráléptél erre vagy arra az útra (iOS/MacOS, Android), arról nem fogsz letérni, mert lenullázol mindent, amit addig felépítettél (címtár, emlékeztetők, fotók, zenék, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!