Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan nő, aki benedvesedik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő, aki benedvesedik ha a pasinak legújabb ájfonja van?

Figyelt kérdés

Jelenleg iPhone 12 Pro Max 512GB. Lehet mobillal csajozni?

F/26

2021. máj. 18. 17:40
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
77%
Nem, ha csak simán előhúzod semleges de ha ezt így az arcomba mondod szinte érzem ahogy a vaginám összerándul, kiszárad és könyörög hogy menjek inkább haza.
2021. máj. 18. 18:50
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Aha szall mert nő vagyok én nem tudnám megvenni? Nem pasi vagy hanem egy magamutogató punci
2021. máj. 18. 18:52
 23/31 anonim ***** válasza:
72%
Arra még nem, de majd ha lesz egy arany bankkártyád akkor elgondolkozok rajta!
2021. máj. 18. 18:56
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy lehet!

Én úgy kerülöm a gyíkfonosokat, mint ha fertőző betegek lennének!

Nem viccelek, aki ennyi pénzt kiad egy telefonért, ráadásul egy ótvar szarért, az buta mint a tök!

Én pedig rühelem a buta embereket.

2021. máj. 18. 18:59
 25/31 anonim ***** válasza:
77%

ha valakinek ájfonja van ezt elírtad?

ájfon=áfonya

2021. máj. 18. 18:59
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Álltalában az emberek nagy része ha meg lát egy iPhone-t valakinél, akkor gazdagságot gondol bele, pedig lehet valóban szolgáltatói hitelre vette.

Egyébként Androidos telefonban is van több száz ezres teló pl. az új Samsungok vagy a Sony új készüléke.

2021. máj. 18. 19:16
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
#26 én speciel nem gazdagságra gondolok, ha meglátok egy ájfónt, hanem a felesleges pénzkidobásra 🤷‍♂️
2021. máj. 18. 19:27
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
#27 azert vicces amikor a huawey xyz dragabb az iphonenal
2021. máj. 18. 20:19
 29/31 anonim ***** válasza:
60%
Így jártál kisgyerek. Csajozni nem telefonnal kell hanem ésszel! ¯\_(ツ)_/¯
2021. máj. 18. 22:00
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Maradjunk annyiban, hogy a harmadik világ olcsó munkaerőivel szaré-hugyé előállított, márkás okostelefonok mind túl vannak árazva, és extra profit van rajtuk, amellett, hogy a technológiát, a know-how-t nyilván illik megfizetni. De itt már nem erről van szó. Ez nem ájfón-sajátosság, a szamszung meg a többi is ugyanez a móka.

Én mondjuk rossz néven venném, ha azért, mert ájfónom van, ilyen-olyan skatulyába raknának (8-as van, anno egyben kifizettem, és gyűlölök telefont cserélni). Egyszerűen úgy alakult történelmileg, hogy iOS-es (ájfónos) lettem, és ha egyszer ráléptél erre vagy arra az útra (iOS/MacOS, Android), arról nem fogsz letérni, mert lenullázol mindent, amit addig felépítettél (címtár, emlékeztetők, fotók, zenék, stb.)

2021. máj. 18. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!