Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő azt mondja nekem, hogy benedvesedik a közelemben, akkor van rá esély, hogy bejövök neki?
Most ennek a kérdésnek mi volt az értelme?
Ego fényezés, hogy de fasza csávó vagy?
Esetleg ennyire életre való vagy, hogy ehhez egy nézés fórumon kell válaszokat kapni, hogy meg tudd fejteni az üzenetet?
Hát tso' ha azon nyomban nem reagáltad le, dobtál egy csókot a csajnak és mondtad hú de jó mert te is izgalomba jössz tőle és máris nem hívtad meg magadhoz akkor ezt már buktad.
Ez olyan magaslabda volt amit ha valaki nem csap le azon nyomban akkor lúzernek nézik. Úgyhogy MÁR nem jössz be a csajnak, így jártál.
Én azt nem értem hogy a kérdező hogy képes életben maradni ennyi neuronnal?
Komolyan, az övénél sokkal nagyobb intelligenciával, és értelmi szinttel bíró lények is kihaltak a bolygóról pár millió évvel ezelőtt, ez meg itt flangál, és netezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!