Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » "Ki érti a Nőket?"

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Ki érti a Nőket?"

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van egy lány akivel randiztam, felmentünk nála és lefeküdtünk.

Aztán folytatódott a chat és megint megtörtént... A lényeg az, hogy szerintem bejövök neki és lehetne több is köztünk, de annyira nem tudok eligazodni rajta... Egy csomó mondatával azt sugallja, hogy menjek fel nála, mert látni szeretne, aztan meg amikor konkrétan rá kérdezek, hogy szeretne-e többet, akkor leoffol...De ha nem írok, Ő ír pl este, hogy annyira fázik meg célzásokat tesz. Teljesen össze vagyok zavarodva már tényleg mi a pi..a van :'D. Most ő csak szexet akar? van ilyen? Ő eléggé szép csaj én pedig inkább autentikusnak és magabiztosnak mondanám magam, mint nagyon jóképűnek és ha csak azt akarná erre találna sokkal jobbat is...Szóval Help! :D

2021. márc. 6. 22:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
Ne akard megérteni a nőket. A nők megértik a nőket, utálják is egymást. :D
2021. márc. 6. 22:42
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Tudod én is döntöttem el magamtól sokkal jobb csajokat is. Kábé kiszúrnátok a szememet, megmutattam hogy milyen fullos csajokkal voltam.

Nem vagyok csúnya én sem, adok magamra, és ameddig lehetett még gyúrni is jártam.

Gazdag sem vagyok. Híres sem vagyok. Intelligens vagyok és jó az ágyban. Ennyi.

Szóval a csaj akar. Használni akar, valószínűleg nagyon gyengéd vagy, érzékien érsz hozzá. A homlokától a talpáig.

2021. márc. 6. 22:45
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is döngettem már magamtól...

(Bocsi a helyesírásért. Telefon)

4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi nem fogod megérteni - pont úgy ahogy a nők sem a férfiakat :) Mert az egyik női, a másik férfi aggyal gondolkozik. Ne agyalj annyit, élvezd a dolgot, ha neked jó, legyél vele, próbálj ráhangolódni, kitalálni a gondolatait, ha erős az eq-d, akkor talán menni fog, de akkor sem biztos. Lehet egyszerűen csak szeszélyes, nagyon nehéz kitalálni kinek mikor mi jár a fejében.
 5/15 A kérdező kommentje:
Én szeretem a Nőket és néha még egyébként tetszik is néha, hogy ilyen sejtelmesek és bele visznek a kis játékukba, kell egy kicsit agyalni velük kapcsoltatban...De ember ez már túlzás, amit ez a hölgy művel :D
2021. márc. 6. 22:47
 6/15 A kérdező kommentje:
Én többet akarok tőle, nem csak sexet, de amint rá megyek, hogy na akkor lépjünk szintet tartózkodó lesz
2021. márc. 6. 22:50
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne erőltesd, a jó vadász sem a bokorból előrerontva ejti el a vadat, hanem szépen becserkészi ;) Ne mond, hogy járjatok együtt, csak menj amikor hív, legyél vele, beszélgess vele, s apránként próbáld terelni a dolgot hogy ne csak szexről szóljon, hanem más közös programról is, kedveltesd meg magad vele minél jobban az ágyon kívül is. Ha elkezd kötődni akkor meg nem tökmindegy hogy minek hívják a kapcsolatotok ha már gyakorlatilag együttjárássá alakul?
2021. márc. 6. 23:01
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Mire érted, hogy autentikus? Nem durrantal el korán?
2021. márc. 6. 23:03
 9/15 A kérdező kommentje:

7-es én is ezen agyaltam, hogy akkor belemegyek a kis játékába(vagy minek hívjam ezt amit csinál) és szépen lassan befűzöm :D

8-as Haha tényleg megnevettettél ez jó duma, köszönöm, de nem, nem erre értettem. Bár ezt szerintem tudod :D

2021. márc. 6. 23:20
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Kotonnal basztad?
2021. márc. 7. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!