Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Ki érti a Nőket?"
Sziasztok! Van egy lány akivel randiztam, felmentünk nála és lefeküdtünk.
Aztán folytatódott a chat és megint megtörtént... A lényeg az, hogy szerintem bejövök neki és lehetne több is köztünk, de annyira nem tudok eligazodni rajta... Egy csomó mondatával azt sugallja, hogy menjek fel nála, mert látni szeretne, aztan meg amikor konkrétan rá kérdezek, hogy szeretne-e többet, akkor leoffol...De ha nem írok, Ő ír pl este, hogy annyira fázik meg célzásokat tesz. Teljesen össze vagyok zavarodva már tényleg mi a pi..a van :'D. Most ő csak szexet akar? van ilyen? Ő eléggé szép csaj én pedig inkább autentikusnak és magabiztosnak mondanám magam, mint nagyon jóképűnek és ha csak azt akarná erre találna sokkal jobbat is...Szóval Help! :D
Tudod én is döntöttem el magamtól sokkal jobb csajokat is. Kábé kiszúrnátok a szememet, megmutattam hogy milyen fullos csajokkal voltam.
Nem vagyok csúnya én sem, adok magamra, és ameddig lehetett még gyúrni is jártam.
Gazdag sem vagyok. Híres sem vagyok. Intelligens vagyok és jó az ágyban. Ennyi.
Szóval a csaj akar. Használni akar, valószínűleg nagyon gyengéd vagy, érzékien érsz hozzá. A homlokától a talpáig.
Én is döngettem már magamtól...
(Bocsi a helyesírásért. Telefon)
7-es én is ezen agyaltam, hogy akkor belemegyek a kis játékába(vagy minek hívjam ezt amit csinál) és szépen lassan befűzöm :D
8-as Haha tényleg megnevettettél ez jó duma, köszönöm, de nem, nem erre értettem. Bár ezt szerintem tudod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!