Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mikor szoktatok benedvesedni nyugodt otthoni vagy szeretővel eltöltött szex előtti pillanatokon kívül? Strandon, izmos pasikat látva,edző teremben, usziban?Utcán?
Figyelt kérdés
#Benedvededes
2021. ápr. 24. 15:27
1/6 anonim válasza:
Ezek nem olyanok, amiktől benedvesednék... Én nem szoktam minden második izmos pasitól beindulni, ehhez több kell.
3/6 anonim válasza:
Ezektől biztosan nem. A nedvesedés nem azonos azzal, amikor nektek feláll. A látvány még édes kevés ehhez. 😀 Valszleg kistini lehetsz 😂😂
4/6 anonim válasza:
Okkal nedvesedek be, a látvány nagyon kevés hozzá.
5/6 anonim válasza:
Strandon - igen, minden alkalommal, amikor bemegyek a medencébe
izmos pasikat látva - nem
edző teremben - picit meg szoktam izzadni, de nem vészesen nedvesedek azért
usziban - mindig, tocsogósra
utcán - néha, de én kifejezetten szeretem az esőt
6/6 anonim válasza:
Mindegyik helyzetben simán benedvesedek..ha közben a párom a közelemben van és felizgulok miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!