Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mit/milyen pózt/melyik pillanatot szeretitek legjobban szex közben és miért?
hátulról szeretem a legjobban :P exem az "istennő" pózban volt (már aki érti) dugtam a punciját és néha közben ujjal izgattam a popsiját
de a misszionárius és a lovagló is jó :)
meg pár dolog
a perverzebb részleteket nem írom le, de azokat is nagyon élvezem
Én a misszionáriusért vagyok oda, mert hihetetlenül jól esik élvezésnél finoman magamhoz szorítani őt :3
26F
Alvó pózt és lehetőleg egyedül.
Miért? Mert el vagyok fáradva.
F/42
A lovaglás egyik formája se a kedvencem, de a szirén és hasonlókat is beleértve. A vízöntő, vízesés és hasonló szögek a lányokra értve sem a kedvenceim.
Hangulattól is függ. Alapvetően a misszionárius különböző formáit és a tangót, pillangót és hasonlókat mondanám holtversenyben elsőnek, de van hogy olyanom van, hogy hátulról, szóval a vénusztól a kutyáig dolgok maguk mögé sodorják messze a többit. Tehát mikor arra vágyom, hogy megragadjam a párom és igenis csúnyán és obszcénen kell, hogy fogalmazzak, de keményen megbsszam.
Pillanatként az egyik mikor belém mélyesztik a körmöket, vagy a párna fej fölötti megmarkolása és mikor ilyenkor elakad hang. Szóval nem is mag a csúcspont egy nőnél, hanem közvetlen előtte, valahogy akkor a legizgatóbb. Ez azzal kombózva, hogy mondjuk én ujjazom és a keze az enyémen van és mikor előtte szorítja és egyre durvábban verik ahogy egyre közelebb kerülnek.
A másik természetesen mikor végre elmegyek. Ez vagy akkor a legjobb ami szinte soha nem történik meg, hogy egyszerre megyünk el, vagy amikor tényleg a szájába megyek el és mikor ténylegesen várja egy lány és megkönnyebbült enyhe nevetésszerű dologgal fogadja.
Hogy mitől lesz jó az meg hosszabb mint amennyit eddig leírtam összesen
A misszionáriust, nagyon meghitt tud lenni. Főként amikor elélvez a másik.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!