Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lehet az oka hogy kiszáradtam?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka hogy kiszáradtam?

Figyelt kérdés
A barátommal egy éve vagyunk együtt. A szeretkezés nagyon jó vele és soha nem voltak olyan problémáink hogy ne nedvesedtem volna be, sőt...Tegnap viszont szeretkezés közben arra lettünk figyelmesek hogy egy idő után konkrétan kiszáradtam. Baromira nem ertem mi történhetett. A barátomat hihetetlenül rosszul érintette de én biztos vagyok benne hogy nem az ő hibája. Esetleg valakivel fordult már elő ilyen? (Még előzmény volt hogy most jottem ki egy gombás fertőzésből és azóta ez volt az első alkalom, ennek nem tudom lehet e köze hozzá). 20/L

2021. ápr. 24. 08:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet köze hozzá. Én megkérdezném a nőgyógyászt, ha következő aktusnál is ez lesz. Elmentél eddig mindig faroktól szex közben?
2021. ápr. 24. 09:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, lehet hozza koze. Nekem antibotikum szedese mellett szaporodtak el a gombak, kezeles utani elso szexnel nekem sem nedvesedett rendesen.

Viszont remelem, hogy a baratod azert megerto volt veled es nem csapta ki a hisztit ezert, mert az baromi rossz hatassal van a tovabbi szexualis egyuttletekre (megfelelesi kenyszer, stb)

2021. ápr. 24. 09:52
 3/9 anonim ***** válasza:
29%
Igen előfordul a nőknél az ilyen. Az is lehet, hogy most az átlagtól többet tartott a szex, és egyszerűen nem tudsz több ideig nedvesedni. Mindenesetre nem könnyű, ha a pasid befeszül emiatt, hiába érti meg a dolgot, tudatalatt mindig kevésnek érezzük magunkat egy ilyen esetben (férfi vagyok igen).
2021. ápr. 24. 10:15
 4/9 anonim ***** válasza:
52%
Sjogren betegseg okozhat ilyet. Persze ez csak egy lehetseges ok a sok kozul.
2021. ápr. 24. 10:32
 5/9 A kérdező kommentje:
Sajnos már másodjára van ilyen gombás fertőzésem viszont az első alkalommal nem jelentkezett ilyen kiszáradás mint most. De ha nem javul mindenképpen beszélek a nődokimmal. A barátom engem egyáltalán nem hibáztatott viszont teljesen a saját hibájának gondolta az egészet. Még ma is láttam rajta hogy máshogy viselkedik. Köszi az eddigi válaszokat remélem rendeződik a dolog
2021. ápr. 24. 12:15
 6/9 A kérdező kommentje:
Elsőnek válaszolva én hüvelyi úton nem tudok elélvezni legalabbis eddig soha sem sikerült akármennyire élveztem is az együttlétet. De ettől függetlenül mindig tocsogott eddig minden.
2021. ápr. 24. 12:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Csiklón elélvezel?
2021. ápr. 24. 12:19
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen ott mindig
2021. ápr. 24. 12:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Garatban megnövekedett váladék mennyiség, vagy a szemekben idegentest-érzés nincs?
2021. ápr. 26. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!