Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kiszáradtak a szeméremajkaim,...

Kiszáradtak a szeméremajkaim, mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Naponta tisztálkodok,vizet is sokat iszok (napi 2-3 liter megvan) mégis kiszárdt és olyan, mint amikor a száj kicserepesedik. Ma reggel vettem észre, bekentem neogramormonnal, mert felhasadt egy kicsit a bőrőm is ott, nem fáj de vérzett. Mi lehet ez? Mit kéne kezdjek? Ha van valami megoldás, akkor a jelenlegi helyzetben nem mennék orvoshoz, csak ha már minden szál szakad.

Valakinek volt már hasonló gondja? Egy hete viszketett is, de nem hiszem, hogy ez összefüggésben lenne ezzel.

2021. márc. 30. 14:02
 1/5 anonim ***** válasza:
19%
Biztos, hogy nonemu a kerdezo? Sokminden letezik, de hogy kicserepesedjen...
2021. márc. 30. 14:04
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen biztos vagyok benne, hogy mi a problémám

Ki van száradva

2021. márc. 30. 14:54
 3/5 anonim ***** válasza:
78%
Lehet, hogy gomba. Nőgyógyásznak, vagy bőrgyógyásznak csak megmutatnám. Elég sok minden okozhatja.
2021. márc. 30. 15:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Gomba szerintem is. Probald ki a Canestent, ha az nem segit a Ellen kremet. Az pont erre valo.
2021. márc. 30. 17:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2021. márc. 30. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!