Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben nyilvánul meg az a lányoknál ha szerintük finom a fiúnak a pénisze?
Figyelt kérdés
Szerencsésnek érzem magamat mert nem csak szép méretű a péniszem de az eddigi barátnőim kivétel nélkül nagyon szerettek cumizni engem.
Volt olyan barátnőm aki más pasiját alig,nekem viszont nagyon szerette csinálni és több lány is azt mondta mert hogy finom és jó ízem van stb.
De ezt mégis hogy kell érteni?Szó szerint vagy mit értenek ez alatt a lányok?
2021. máj. 17. 22:04
1/4 anonim válasza:
Szó szerint, természetesen. Egyszer bele is fognak harapni, de annak nem fogsz örülni.
2/4 anonim válasza:
Ha tiszta, akkor nekem ízlik. Meg minden embernek van valamilyen íze,a tiéd is lehet kellemesebb. A páromnak például mindig jó illata van, mikor izzad még akkor is. :)
3/4 A kérdező kommentje:
Beleharapni remélem nem:)Csak finoman legfeljebb:)
Ezek szerint nekem kellemesebb:)Izzadásnál nálam mikor hogy,az már nem mindig kellemes de lehet csak én érzem így:)
2021. máj. 17. 22:10
4/4 anonim válasza:
Nem a péló ízlik nekik hanem a pasi akihez a broki tartozik. Legyen ápolt, tiszta, ne túrós és ha vonzódik hozzád a nő akkor imádni fogja ennyike a titok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!