Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezhet, hogy a legtöbb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet, hogy a legtöbb puncinak közel azonos íze van? Nektek mik a tapasztalataitok?

Figyelt kérdés

Szeretek puncit nyalni, és élvezettel szoktam belevetni magam odalent a dolgok sűrűjébe: feltűnt nemrég, hogy minden puncinak amihez eddig szerencsém volt, annak közel azonos íze volt (egyszer esett meg csak, hogy kellemetlen íze volt egy csajnak, olyan volt mintha romlott energiaitalokat nyalogatnék)

Ti mit tapasztaltatok?

2021. márc. 26. 18:27
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Nem letezik
2021. márc. 26. 18:38
 2/5 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem meg létezik, a testnedvek összetétele minden ember szervezetében ugyanaz, általában enyhén sós. Ld. könny, verejték, vér.
2021. márc. 26. 20:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Én életemben 7 nőt nyaltam összesen, de mindegyik más volt.

Mondjuk az is igaz, hogy ciklus függő is, kinek mennyire intenzív volt.

2021. márc. 26. 22:04
 4/5 A kérdező kommentje:

Lehet hogy valójában csak az első pár nyalásnak van "ő" íze, és amit utána éreztem az már a saját nyálamnak lenne az "én" illata?

Az is feltűnt, hogy a végefelé, amikor elélveznek és lovagolják az arcom, meg közelebb húzzák a fejem, olyankor mindig fémesebb ízek jönnek, mintha ötforintos érméket nyalogatnék a csiklójuk alól 😄

Én még csak lelkes amatőr vagyok, de sokat jár az eszemben a téma... lehet többet, mint szabadna :))

2021. márc. 26. 23:13
 5/5 anonim ***** válasza:
62%
Minden punci más ízű.
2021. márc. 28. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!