Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fájt már a torkotok puncinyalás után?
Figyelt kérdés
Valamelyik nap lefeküdtem egy lánnyal, és szokásomhoz híven a világért se hagyhattam ki ezt az élvezetet
Eddig még egyszer fordult ilyen elő csak, egy pár éve, de akkor azt hittem hogy megfázhattam (elég hosszú séta volt előtte, hideg is volt, stb.), ezért most arra gyanakszom hogy valami más lehet az oka, mert a minap jó idő volt
Vagy lehet a pózok voltak az okai, és hogy keményen meg lett mozgatva, és inkább izomláz-szerű tünet?
2021. márc. 27. 12:50
1/7 anonim válasza:
Sose
Nyelvem meg körülötte a szám viszont zsibbadt már el úgy hogy azt se éreztem hogy a nyálam csorog
2/7 anonim válasza:
Nem. Nyalástól nem fájdul meg a torkod, akármilyen pózban csinálod, csak ha valamilyen cseppfertőzéssel terjedő nyavalyát benyelsz (nem a nyalástól, hanem a csóktól, meg úgymond a testközelségtől, a felső létúti nyavalyák nem p.ncilével terjednek).
3/7 anonim válasza:
Igen, mikor hideg pinát nyaltam.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem lettem "kovidos", pár nap alatt helyre jött a torokfájás
Előtte már be voltam oltva egyébként is
2021. ápr. 17. 17:56
7/7 anonim válasza:
Nekem fájt már a torkom másnap reggel. Nagyon befostam, hogy összeszedtem valamit. Reggeli nyelések után a fájdalom megszűnt. Sajna járt még hozzá reggelre egy unkomfortos, fáradság érzés is. Csak a csaj annyira tiszta, meg csaknem szagtalan volt, hogy lehet túlzásba vittem a nyalást... Pl. Bekaptam az egészet, meg minden nyálat visszanyeltem.. Remélem nem kaptam el semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!