Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom hogy tetszene-e nekem a puncinyalás?
Talán 15 voltam, még sok évig nem kerültem punci közelébe, de abban már akkor is bizonyos voltam, hogy nekem tetszeni fog.
És úgy lett! És egy kivételével a nőimnek is tetszett, és viszonozták is, szóval jól jártam.
A második kérdésedre: sose voltam úgy, hogy ne lettem vola nagyon beindulva, ha nővel voltam, hiszen szerettem azokat a nőket.
A puncinyalást mindig mind2 fél élvezi ^^Én imádok puncit nyalni.
24F
Szerintem tetszene neked is. :)
Mire leérsz odáig (mert ugye általában felülről kezdjük el csókolgatni, simogatni, kényeztetni a nőt), addigra már finom illata lesz, és be is nedvesedik rendesen. Ez garantáltan beindítja az egészséges férfit, és innen már egyszerűen nincs megállás. Finom az íze, jó az illata, selymes a tapintása, nagyokat cuppog, a tulajdonosa pedig nagyokat sóhajt és nyögdécsel, szóval minden tökéletes.
Próbáld ki, imádni fogod! ;)
Furcsább mint gondolnád vagy láttad filmekből... főleg ha kicsit borostás :)
De élvezetes, és jó gyönyört okozni vele egy nőnek: állítólag megbecsülik azokat a pasikat akik szeretjük csinálni, és jól is csináljuk
Ez bizony így van, a tapasztaltabb nők megbecsülik.
Ne kérdezd, honnan tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!