Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Hölgyek! Milyen sorrendben szeretitek csinálni az aktust és az orált?
Na szóval: egy olyan hölggyel szoktam lefeküdni mostanában, aki imádja ha nyelvvel kényeztetem.
Miután az egész testét átjárta a gyönyör, utána nagyon érzékeny szokott lenni a puncija, és meg is kér hogy egy darabig ne zavarjam ott (addig a belső combjait szeretem simogatni, puszilgatni)
A kérdés az, hogy ilyenkor mennyi idő szokott kelleni nektek, mire újra hozzáérhettek?
Kell egy 5-10 perc az aktusig (addig egy vállmasszázs belefér), vagy több... esetleg kevesebb?
Nektek milyen sorrendben tetszik a legjobban?
Vagy csikló orgazmus után már nem esik jól a szex?
Köszönöm ha segítetek, szeretném a legjobban kielégíteni őt :)
Szóval ebből láthatod, hogy a kérdésnek nem sok értelme van. Mert én pont azt élvezem (extra érzékeny punci) amit a barátnőd kellemetlennek tart.
Tehát valószínűleg inkább őt kéne megkérdezni, mint itt 64 különböző nőt, 64 különböző preferenciával.
#1 vagyok
Ettől még nem haszontalan rákérdezni: kapok pár olyan választ amire nem gondoltam előtte, ezzel is tanulok én is, meg aki olvassa, hogy milyen preferenciák léteznek
Én például egyáltalán nem szeretem ha a farkamhoz érnek: sajnos eddig egy lány se tudott úgy hozzáérni mintha nem egy rúd szalámi lenne, hanem egy olyan testrész ami kicsivel több óvatosabb kezelést érdemelne, nem mintha a farkamnál fogva fel lehetne emelni engem is, mint valami talicskát 😆
Kinek a pap, kinek a papné, felesleges megkérdezned mások hogy csinálják mert MINDIG az adott partneredhez kell igazodnod, vele felvetni a ritmust. A mostani partnered ilyen, hát csináld úgy hogy jó legyen neki, ahogy ő szereti.
Ja privik... szerinted akik érdeklődnek a farkad iránt azok hány %-a volt nő? 😄
#8: Erre nem is gondoltam még hogy a végére hagyjam, jól hangzik 😋
Persze a legjobb ha megkérdezem hogy hogyan szereti
Nem kaptam privátot senkitől eddig, de nem is szeretnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!