Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lánybarátom azt mondta, hogy nagyon felizgatja a nőgyógyászati vizsgálat, különösen az ultrahangos vizsgálat rèsze... Ez azèrt érdekes, mert eddig minden barátnőm azt mondta nagyon utál nőgyógyászhoz járni ès kellemetlen. Akkor hogy van ez?
"Ilyesmiről, hogy "szégyenérzet", "gátlás", hallottál-e?"
Orvosi szempontból biztos, nem. Sőt b'zinak sem érzem magam urológiai vizsgálat során.
21
"Orvosi szempontból biztos, nem."
Itt a lényeg: Nem az orvosról van szó, hanem a páciensről, aki nem biztos, ogy szívesen teszi szét a lábát, vagy - ha már említetted - pucsít be egy vad idegennek.
Ezt kellene már elfogadni, hogy ezért nem mennek el sokan.
#22 jah, csak aztán ha gebasz van, akkor meg várják a csodát és nekünk adófizetőknek 5-8-szor annyiba kerül a fölösleges kezelése, mint ha nem pipiskedett volna. Ráadásul az is orvosi szempont ha páciens vagy.
Kiegészítés: ha egy felnőtt ember olyan szinten gátlásos, hogy egy orvosi vizsgálat során pironkodik, akkor egy pszichológust is fel kéne keresnie minél hamarabb. Ott nem lehet kifogás, ott max a kabátot kell (lehet) levenni.
23,24
Látom, nem jött át a lényeg.
Semmi bajom egy ct vagy mri vagy hasonlóval. De kikérem magamnak, hogy ilyen középkori módszerekkel vizsgáljanak bármit is.
Az emberi méltóságnak is vannak határai. Én mondjuk nem gátlásos vagyok, nekem egyszerűen ennyi nem fér bele.
"Az emberi méltóságnak is vannak határai. Én mondjuk nem gátlásos vagyok, nekem egyszerűen ennyi nem fér bele."
Jah, mi meg fizessük a cehhet.
26
Megnyugodhatsz; kb. 20-22 éve egy filléredbe sem kerültem, mert nem jártam eü intézményben.
28
Az lehet, de addig nyugodtan élek és nem teszem ki magamat semmi kellemetlenségnek.
Nem iszom, nem dohányzom, igyekszem úgy élni, hogy ne legyen rizikófaktor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!