Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van pszichológiai oka annak, hogy a felnőtt szüzek nem tudnak intim kapcsolatba kerülni senkivel?
Ha a gyakorit nezem akkor eleg sulyos mentalis oka van amit magunknak okoztak 😂
A valosag ennel arnyaltabb
Vannak aki valamilyen testi fizikalis ok miatt ( nem a csunyasag nem az) pl mozgasserult, latas vagy hallasserult etc...
Vannak akik tenyleg olyan fizikalis kinezettel szulettek ami riaszto vagy esetlegesen egy betegseg miatt de ehhez kell az h a kornyezet lehuzza oket. Oke a hiba miatt mentalisan is serulnek.
Vannak a mentalis serulessel szuletett emberek.
Vannak a szerzet mentalis betegseggel kuzdok.
Vannak a sajat maguknak mentalis betegseget okozok.
Meg mar ez meg az ...
Én 36 évesen is szűz vagyok még, és semmi komoly bajom nincs, társaságban, és a nőkkel is jól kommunikálok. De sose találtam olyat, akinek én kellettem volna, pedig a nők szerint még jól is nézek ki. Akinek még én kellettem, azzal még csak le se feküdtem volna.
Egyébként a szülői háttérben biztos van valami gond, mert a szüleim konzervatívak voltak, és rossz irányba nyomtak, eza az inkább maradj otthon a négy fel között mellettünk típúsuak, de erre később jöttem rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!