Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pisilek be, amikor csikló orgazmusom van?
Figyelt kérdés
Sokat olvasgattam a spriccelős orgazmusról, de nem tudok dönteni,hogy valóban létezik-e, vagy sem. Minden alkalommal amikor orgazmust élek át a csiklómmal, kispriccel valami. Ha visszatartanám, nem lenne orgazmus. És nem tudom, hogy ez most pisi, vagy más? Ti mit gondoltok?2021. máj. 15. 17:34
31/36 anonim válasza:
Huu de tudnék újból egy jo kiadós spriccelés-pisilést élvezni egy lányból. Meghálálnám neki, rendesen :-)
32/36 anonim válasza:
Szerintem tökmindegy minek nevezzük, de izgató az biztos 🤪
33/36 anonim válasza:
Én nagyon adnám, ha ilyen barátnőm lenne.
Egyszer már volt. Ő alapvetően nem spriccelt, csak ha nagyon keményen megdugtam. Imádtam, ahogy spriccelt...utána egy ilyen lány volt, azóta egy se...pedig, megfordultak páran már nálam...
Becsüld meg, akár pisi, akár nem!
34/36 anonim válasza:
Imádnivaló lehetsz.. Én nagyon élvezném, ha miközben a számmal elégítek ki egy lányt, közben az arcomba/számba spriccel, ha pisi, ha nem.
35/36 anonim válasza:
#34. Csatlakozom,ezzel én is így vagyok!
36/36 anonim válasza:
Azt mindenképp próbáld ki, hogy elmész pisilni sex előtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!