Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezek közül melyik a legjobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek közül melyik a legjobb rosszlány első alkalomra?

Figyelt kérdés

[link]

És nagyjából mennyibe kerülhet náluk egy fél óra?

2021. máj. 12. 20:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Olvasd el a lányok értékeléseit!

Az sokat segít.

Aki nem kér értékelést, azt hanyagold.

2021. máj. 12. 21:11
 2/8 A kérdező kommentje:
Attól félek, hogy akiről jó értékelések vannak, az sokba kerül. Inkább olyat választanék, aki kér értekelést, de még nem kapott, mert kevesen voltak nála, viszont attól még lehet profi.
2021. máj. 12. 21:14
 3/8 anonim ***** válasza:
94%

Azt nem tudom neked ki jön be, de ha ez első alkalom, akkor ne azon az 5-10 ezren spórolj, max annyi lehet a különbség, ez itt nem a luxuskategória.

Nekem mindenesetre Alexandra jön be, még sosem voltam tetovált lánnyal:P

2021. máj. 12. 21:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én Alexandrát hívnám fel először. Ha a hangja is kedves, és jófejnek tűnne telefonba, akkor pont nem érdekelne, hogy 5-8 ezerrel többet otthagyok.

Ha már rászánod magad, ne ezen múljon. Ha rossz az élmény, akkor a hába olcsóbb, jobban fogod sajnálni, mint a valamivel több pénzkiadást, ha elégedetten távozol.

2021. máj. 12. 21:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Hármas! Hatalmas pacsi!

💪😁

Pont ugyanazt írtuk! (4-es)

2021. máj. 12. 21:21
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Barátom ismered a mondást olcsó húsnak híg a leve. Nem feltétlenül annyival jobb egy drágább (max. jobban néz ki), de hogy az olcsóbb valószínűleg iparos munkát ad abban szinte 100% biztos lehetsz. Ne ezen akarj spórolni, az a 5-10k amivel egy minőségibb prosti kerül már nem mindegy? Nem kevés pénz, de mivel első alkalommal mész ne sajnáld rá ezt az összeget.
2021. máj. 12. 21:45
 7/8 A kérdező kommentje:

Én amúgy Kamillán és Zsófiababykén gondolkoztam. Hozzájuk mit szóltok?

Természetesen Alexandrát is megfontolom.

Az meg kétségtelen, hogy Sendy sweet a legjobb, de szerintem nála 30.000 is lehet egy fél óra, az meg nagy pénz.

2021. máj. 12. 23:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Végignéztem őket, én többé-kevésbé mindet hervasztónak találom.
2021. máj. 13. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!