Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlányok! Ezt miért csinálta?
Van egy rosszlány a 11 kerben.
Tegnap beszéltünk telefonon. Kérdeztem mit hogy. Elmondta. Kérdeztem most jó lehet számára?
Mondja hogy 1 óra, kérdem esetleg fel. Az is jó végülis.
Oda értem. Hívom hogy parkolok és aztán jövök. Mondja jó.
Odaérek a házszám elé, hívom
Aztán foglalt. Várok. Foglalt.
Na ez volt sokáig. Írtam smst. De semmi. Tegnap délután.
Miért csinálta?
Nem fogad full idegen? K. egy oldalon telefonszammal!
Mi ez hogy idegen. Ha van aki vírus alatt nem csak törzsvendéget az odairjak vagy leveszi a számát
Na ez az. 1 negatív nincs. Van jópár értékelése.
Egy kerdojeles de az se komoly.
Mikor írtam smst miért nem írt később h bocsánat de közbe jött valami máskor pótoljuk vagy bármi.
Lehet meghalt valakinek vagy kórházba került. Előfordulhat. Nem ez a gond. De ott áll egy ember a kapuban és legalább szólna h ez vagy az. Ha megnéz és nem tetszem ok de legalább szólna?
A héten meglesz az első negatív értékelése
Nézd.
Ha alkudozni az idővel aztán az árral is.
Az szerintem egy dolog.
De ha megegyeztünk 1 árban egy időben.
Majd mikor 2p előtte parkolók és ott vagyok de ő meggondolta vagy nem ér rá vagy bármi, az ALAP hogy megmondja hogy ne haragudj de .....
Nem szivat!
Ha az idő rövid vagy a pénz kevés vagy én nem jöttem be bár ezt kétlem több okból is akkor miért nem volt korrekt
értékeld
írd meg itt is, ki ez, hogy lekerüljük
keress korrektet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!