Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlányoknál hova szokás élvezni?
Figyelt kérdés
Mit engednek? Gumiba, testre? Az alapra gondolok, amikor nem NFVSZ pl.. :D2021. máj. 5. 00:07
1/11 anonim válasza:
Oda írják általában. Max megkérdezed tőle. A legtöbb mondjuk gumi nélkül se engedi
2/11 anonim válasza:
A szájukba.
#1 ha már rosszlányok szintre süllyedtek akkor csinálják gumi nélkül.
3/11 anonim válasza:
Én arcra vagy cicire, deelőre ledumálom, nehogy valamelyik ne engedje...
4/11 anonim válasza:
én szájba vagy arcra szoktam mindig.
Dugás ugye csak gumival van, gumiba meg nem olyan jó, nekem legalábbis.
6/11 anonim válasza:
Fel van tüntetve, legjobb szájba vagy hatalmas szilikon cicikre
7/11 anonim válasza:
Ha tízezreket fizetsz érte, akkor kb. oda, ahova akarsz. ez lenne a logikus.
8/11 anonim válasza:
-oda ahova akrsz"
hát azért megnézném, ha engedné, hogy gumi nélkül televerd a p/*/náját, vagy a popsilyukat :D
9/11 anonim válasza:
Tízezreket fizetsz? Lassan vagy talán már most is egy kőműves többet keress, azt abba se törölheted bele a lábad, csak azért, mert hajolgat. Emberekről beszélünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!