Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyi idő után szokás levetkő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után szokás levetkőztetni a lányt?

Figyelt kérdés

Ezt a lány 2 éve ismertem meg akkor nem lett semmi, de nagyon bejöttünk egymásnak. Most ha összejön az első csók, akkor gyors lenne az ha elkezdeném levetkőztetni? Nem szűz már, meg nem is az a jókislány típus. Igazából nem csak szexre kéne, mert megszerettem. De nagyon vágyom rá.

(Nekem még nem volt barátnőm.)

2021. márc. 30. 23:14
 1/5 anonim ***** válasza:
39%
Ha férfi lennél tudnád. Ne erőltesd te ezt a szex témát, még kicsi vagy!
2021. márc. 30. 23:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, hogy normális esetben a lány éreztetni fogja, hogy mikor szeretne levetközni neked.
2021. márc. 30. 23:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nagyon gyors lenne. Ha normális kapcsolatra vágysz, ami így, nulla tapasztalattal szerintem elvárható, akkor ne gondolkozzál ezen egyelőre. Több hét randizás, szeretgélés után majd eljön az ideje, csak figyelj a jelekre.
2021. márc. 30. 23:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Ezt nem stoperrel mérik, hanem egyénileg helyzet és szituációfüggő. Legyél Férfi, határozottan, de nem tolakodóan kezdeményezz, rezonálj a lányra, vedd fel a közös hullámhosszt. Ha túl gyorsan tartja a tempót majd jelezni fogja.

Csók, tipi-tapi, ruhán keresztül, ha úgy érzed felizgult és a hely, idő adott hozzá akkor kezd el vetkőztetni.

Amúgy egy kapcsolat tartóssága nem attól függ hányadik randin lesz szex, hanem hogy mi történik utána.

2021. márc. 30. 23:56
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintemgyors lenne, hiába ismered 2 éve, azóta nem volt semmi köztetek. Hamost azonnal rányomulsz valószínűleg azt hiazi csak megbaszni akarod. Ha komoly kapcsoltot szeretnél éreztesd vele ezt. A szex meg majd jönni fog, úgyis látni fogod a lányon hogy mennyirenyitott rá vagy sem. Persze lehet rádveti magát az első randin, de szerintem te ne erőltesd az elején. Mindenki vágyik arra akit megismer és szimpatikus neki, megmozgat valamit stb de mégse rángatod le a ruhát róla azonnal. Legyen benned egy kis önfegyelem:D

N

2021. márc. 31. 02:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!