Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Voltál-e már valaha "rosszlány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltál-e már valaha "rosszlánynál"?

Figyelt kérdés
Mennyi idő volt, míg felvette a telefont? Mit mondtál neki, bemutatkoztál? Meddig tartott beszégetés? Milyen volt az élmény? És mennyibe került?

2021. máj. 12. 19:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
98%
Változó ki hányadik csengetésre veszi fel, kb. mintha bárki mást fel akarnál hívni. Mondtam egy keresztnevet megkérdeztem a fontosabb dolgokat, megalkudtunk az árban majd megbeszéltük az időpontot. Nem túl hosszú társalgás, s nem is szeretik a prostik ha valaki túl sokáig húzza üres dumával. Az ár meg minőség függvénye mindig, 15-20k körül kezdődnek Bp-n a telefonos prostik árai.
2021. máj. 12. 20:12
 2/13 anonim ***** válasza:
18%
Ne menjetek, nem éri meg.
2021. máj. 13. 00:44
 3/13 anonim ***** válasza:
98%

Sokszor.

Csak egy keresztnév kell, tisztázni mit szeretnél, megmondja az árat és megegyeztek az időpontban meg a helyben.

10 és 25 között fizettem.

Milyen élmény? Az esetek többségében kb amit vártam, párszor sokkal jobb, néhányszor csalódás.

2021. máj. 13. 07:57
 4/13 anonim ***** válasza:
95%
Egyszer 6k-ért leszopott egy, aztán az arcára élveztem. Neki is tetszett. Megérte.
2021. máj. 13. 08:50
 5/13 anonim ***** válasza:
40%
Gáz volt a legtöbbször. Óra átállítva a falon. Nem úgy nezett ki. Strici a földszinten figyelt. Pedig full jónak tűnt a neten minden. Van az Oktogonhoz közel egy vékony k, 10 évvel fiatalabb kepei vannak kint. Füst... siettség. Pedig 10-25 között volt. Talalkoztam szép tündérrel is, de máshol szedtem össze. Ertelmes, csinos. De a nagy farkamat nem bírta. Jobb a tinder.
2021. máj. 13. 09:19
 6/13 anonim ***** válasza:
97%

25 évesen, szűzen rászántam magam, és elmentem egyhez Budapesten. Mielőtt felhívtam, egész nap kangörcsöm volt, de már több nappal előtte kinéztem magamnak. Tetszett az arca és a videója. Láttam, hogy kicsit husi, de a képekről úgy tűnt, hogy azért ahol kell, ott dögösen karcsú. Tévedtem...

Szóval tárcsáztam, kicsörgött, és egy vékony hangú csaj vette fel, hallóval köszönt. Remegve mondtam neki, hogy mit szeretnék. 2 órát foglaltam le. Mondta, hogy pontosan mikor hívjam holnap a részletekért. A telefonbeszélgetést még úgy indítottam el, hogy nagyon fel voltam izgulva, és maszturbáltam. De amint lebeszéltem vele az időpontot, elélveztem, és utána petyhűtt maradt, nem tartottam már vonzónak a csajt, és féltem, hogy másnap nem fog felállni ott a lakásban. De eltökéltem, hogy márpedig végigcsinálom, nem halogatom a dolgot.

Másnap hívtam, megadta a pontos címet. Utána hívtam 5 perccel az időpontom előtt, mondta, hogy hívjam 5 perc múlva az ajtónál. Ott megadta az ajtóhoz a kódot. Bementem, felsétáltam, becsöngettem. És ami ezután jött...

Kinyitotta az ajtót az a csaj, aki kb. 120 kilósnak nézett ki, arcra viszont elfogadható volt. Bekísért a szobába, majd már akkor közöltem, hogy inkább csak 1 órára maradnék. Erre ő: "nem játszunk ilyet szivem, 2 napja foglalod az időpontot. Közben az ágyra terített egy tiszta fehér lepedőt. Közben ment a légkondi erősen, és a tv-ben valami zenecsatornán suttyó latin zene ment videóklippel. Levetkőztem, mondta, hogy tegyem az asztalra a pénzt, és mindkét órát ki kell csengetnem. Elküldött letusolni. A szerszámom pedig nem akart megmozdulni. Ott eldöntöttem, hogy elhúzok innen a francba. A gyors zuhany után bementem a szobába, és leültem az ágyra. A csaj sehol. Eltelt pár perc. Hozott narancslevet, amit elfogadtam. Aztán még mindig semmi bizsergés nem indult el, nem gerjedtem be. Nagyon hájas volt a csaj. Emellett pedig nagyon flegma volt élőben, és lekezelő. Kérdezgetett, hol lakom, mi a foglalkozásom. Erre hazudtam valamit. Aztán lefeküdt mellém az ágyra, de nem kezdeményezett semmit. Én pedig mondtam neki, hogy ez nem fog menni, azt hittem, vékonyabb lesz. Erre kiakadt, és közölte, hogy valós adatokkal hirdet. Hát nem....

Amikor beléptem a lakásba, olyan zavarodott és ideges voltam, hogy úgy éreztem magam, mintha nem velem történne az egész. Ijedt voltam, és le voltam fagyva.

Arra számítottam, hogy majd felizgulok ott spontán a csaj látványára, de pont hogy nagyon taszított. Próbáltam visszakérni a második óra díját, de nem adta vissza. Miután szégyenkezve elmentem, teljesen elfojtottam a történteket, erről nem beszéltem senkinek. Most jó, hogy kiírhattam magamból.

2021. máj. 13. 15:42
 7/13 anonim ***** válasza:
86%
Rossz lyukra szaladtál #6, megesik az ilyen. Volt olyan nálam is, hogy +20 kiló volt a csajon a képekhez képest, engem nem zavart, szeretem a ducikat is. Nálam a nemi életet kizárólag a rosszlányozás jelenti, a hétköznapi életben nem is próbálkozom nőknél. A numerák minősége erős szórást mutat a nagyon $zartól az isteniig terjedő skálán. A többségük egy sima közepes de azért jóleső ürítés, de volt már bőven részem emlékezetes kalandokban is. Ha van egy alap szimpátia és a szexben emellé összhang, érzi a nő az odafigyelést és ha amúgy jó pasi vagy és értesz a dolgodhoz akkor lehet nagyon jó is. Tévedés, hogy csak legalja külsejű, kispöcsű szerencsétlen balfaszok járnak prostihoz,bár tényleg ilyen lehet a többség. Én sem nézek ki ku.vapecérnek, mégis az vagyok pedig jó pasinak mondanak. Független férfiként saját döntésemből prostizom, ebbe nem lehet belekötni szerintem. Nem csalok meg senkit, nem vár otthon asszony három gyerekkel, nem az ő szájuk elől verem el a pénzt. Akiket dugok azok meg önszántukból űzik az ipart, nem fog senki pisztolyt a hátukhoz. Vannak olyan élethelyzetek hogy a pénzszerzés ezen formájában látják a nők a kiutat a pocsék anyagi helyzetből, mások autóra, lakásra, vállalkozásra gyűjtenek, ezért hoznak ilyen módon áldozatot. Nekem sem adják ingyen a pénz, nekem is meg kell ba$zódni a havi hatszázért csak nekem más módon. Ez van, ilyen az élet.
2021. máj. 13. 16:34
 8/13 anonim ***** válasza:
14%
Pancser vagy 6-os
2021. máj. 13. 16:51
 9/13 anonim ***** válasza:
91%
3as,írnál pár dolgot ami jó volt és ami csalódás?
2021. máj. 13. 17:01
 10/13 anonim ***** válasza:
94%

#9: jó volt, amikor valóban olyan volt a lány, mint a képeken, és a személyisége se rontotta le, illetve amikor értette a dolgát. Hiszen ugye a szex miatt megy az ember, azt akarjuk élvezni, úgy ahogy mi akarjuk.

Rossz csak olyankor volt, ha vagy nagyon más volt (pl kövérebb, csúnyább, öregebb stb), vagy bunkó, rossz hozzáállással.

2021. máj. 14. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!