Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Voltál-e már valaha "rosszlány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltál-e már valaha "rosszlánynál"?

Figyelt kérdés
Mennyi idő volt, míg felvette a telefont? Mit mondtál neki, bemutatkoztál? Meddig tartott beszégetés? Milyen volt az élmény? És mennyibe került?

2021. máj. 12. 19:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
91%
Ezek a rossz hozzáallasok mit foglalnak magukba? Egy ilyen aki ezzel foglalkozik nem tudja mit kell csinálni, a dolgát?
2021. máj. 14. 10:28
 12/13 anonim ***** válasza:
91%

Nem, ez nem alap. Vannak, akiknek fontos, hogy a vendég jól érezze magát, és tesz is ezért. És vannak, akiknek csak a pénzed kell, igyekszenek túlesni rajta, immel-ámmal. És persze még a rosszlányok között is vannak ügyetlenek.

Válogatni kell. Kevés, hogy mondjuk a kép alapján neked tetszik.

2021. máj. 14. 10:38
 13/13 anonim ***** válasza:
93%
#11 A dolgát nyilván tudja, csak nem akarja csinálni, nem teszi oda magát. Az van hogy ha kifizetek mondjuk 25000-et egy óráért akkor azt várom hogy ez idő alatt tegyen meg mindent azért hogy jól érezzem magam. Érdekelje az hogy mit szeretnék, hogyan szeretném, járjon a kedvemben. Ne az legyen hogy azt érzem hogy csak túl akar lenni az egészen, gyorsan kifacsar és húzzak a fenébe 10 perc után. Nem ezért fizettem ki egy órát, ha csak egy ürítés kellene akkor fél órára mentem volna, kevesebb pénzért. Vannak csajok akik nagyon odateszik magukat, utánuk nagyon lelombozó tud lenni egy ilyen nővel. Volt olyan picsa aki negyed órán keresztül kereste a lakásban hogy hová tette a gumit. Volt akitől teli fa$$zal jöttem el húsz perc után mert benyögte hogy jön a következő kliens. Amelyik hosszú távra tervez a szakmában az ilyet nem csinál mert a negatív értékelésekkel alájuk lehet tenni azért. A sok nem elfogadott értékelés alapból gyanús. Az olyan csajjal a legjobb aki teper azért hogy visszajárós legyen belőlem, mert fel tudja fogni azt hogy jobb a biztos lóvé egy ismerős, megbízható, jó faszival, mint várni az újabb és újabb ki tudja milyen verebeket akiket jól lehúzhat és sosem látja többet őket. Nem nézek ki $zarul, az ágyban figyelek a nőre is ha azt látom hogy megérdemli ezt, nagyvonalú vagyok azokkal akik úgy állnak hozzám ahogy azt szeretném. Szóval nem vagyok rossz ügyfél, és a pénzemért úgy gondolom hogy megérdemlem hogy eszerint kezeljenek. Én sem veszem soha félvállról a munkát, maximalista vagyok, egy ilyen ember ezt várja el a másiktól is minden téren.
2021. máj. 14. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!