Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok az nagyon kiábrándító ha tetszik neked egy fiú de nincs bátorsága kezdeményezni?
Én sajnos ilyen vagyok. Annyira gáz, hogy már lehetett volna barátnőm, de az önbizalmamon hiányom miatt meg hogy nem tudom elképzelni hogy kellhetek egy lánynak, elszúrtam.
Ha nem segít egy lány egy kicsit az elején akkor sosem lesz senkim.
Miért vagyok ilyen szerencsétlen?
Engem zavar, főleg hogyha én kezdeményezek az ilyen emberek megilyednek még pluszban tőlem.
Van egy visszafogott és "félős" srác aki már évek óta bejön de egyszerűen semmit nem csinál pedig látszik rajta hogy kedvel. Azóta már több barátom is volt pedig őt szerettem volna.
SZÓVAL KEZDEMÉNYEZZ
Férfiként mondom, hogy a legtöbb nőnél ha nem is nyert ügyvéd van, de megugranak drasztikusan az esélyeid ha átlépsz a saját árnyékodon.
Persze varhatsz arra, hogy egy lány "segít" - de...hamar rá fog jönni, hogy nem csak onnan fúj a szél. Mivel az onbizalomhiány az egész életed áthatja. Minden cselekedeted tetted. Ahogy beszélsz és bánsz a másikkal. Persze megeshet, hogy találsz egy másik hozzád hasonló alacsony önbecsülésű sérült lányt, de... Hát de legyen szerencséd, vagy lépj át magadon. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!