Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok az nagyon kiábrándító ha tetszik neked egy fiú de nincs bátorsága kezdeményezni?
Figyelt kérdés
Én sajnos ilyen vagyok. Annyira gáz, hogy már lehetett volna barátnőm, de az önbizalmamon hiányom miatt meg hogy nem tudom elképzelni hogy kellhetek egy lánynak, elszúrtam.
Ha nem segít egy lány egy kicsit az elején akkor sosem lesz senkim.
Miért vagyok ilyen szerencsétlen?
2021. máj. 12. 17:43
2/14 anonim válasza:
#1: szóval, ha előkapom, kicsapom az asztalra, az bejön?
3/14 anonim válasza:
Igen, kiábrándító. Szeretem ha egy férfi tudja mit csinál, ha határozott. Egy erős támaszt szeretnék magam mellé, nem egy gyereket. És az önsajnálat se vonzó tulajdonság.
4/14 anonim válasza:
#2 a középútról hallottál már? Ne legyen se egy büdös gyökér de nyámnyila se.
6/14 anonim válasza:
Nekem nem kiábrándító, hanem cuki. De sajnos én is ilyen szerencsétlen vagyok, szóval köztünk se lenne semmi xd
8/14 anonim válasza:
Nekem nem gáz, csak baromira nem.fog leesni az apró jelekből ^^"
9/14 anonim válasza:
Naná. Hogy aztán gyáva legyen levenni a ruhámat, meg betenni a farkát később.
Köszi, nem.
Lehet azt hinném a másik csapatban játszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!