Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjám egy nálam jóval idősebb férfi tudtára, hogy próbálkozhatna, de mégse én tegyem az első lépést?
Hogyan adjam a tudtára, hogy vevő lennék erre-arra, de mégis ő kezdjen el közeledni? Nem tudom hogyan kéne közeledni, meg szeretem ha a pasi hajt értem egy kicsit.:D Tudom, hogy ez a 21. század, de kellemetlenül érzem magam kezdeményező nőként.
20 éves vagyok, a férfi idén augusztusban töli a 43-at. Pincérnőként dolgozom és hozzánk szokott jönni kajáért, mióta kinyitottunk, teraszozni ebédszünetben. Elvileg szingli, ahogy hallottam.
Mindig viccelődik velem, néha kicsit flörtölősen. Hogyan legyen több? Nekem tetszik.
Ha jól el akarod riasztani, ha magadról azt akarod mutatni, hogy egy közönséges, könnyűvérű nő vagy, hallgass a #16-ra! Alig hiszem, hogy a durván célratörő szöveg, viselkedés lenne a megfelelő.
Ez még a faluvégi kocsmában is csak a viccben működik:
- Kő kóla, gecó?
- Meg hát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!