Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjám egy nálam jóval idősebb férfi tudtára, hogy próbálkozhatna, de mégse én tegyem az első lépést?
Hogyan adjam a tudtára, hogy vevő lennék erre-arra, de mégis ő kezdjen el közeledni? Nem tudom hogyan kéne közeledni, meg szeretem ha a pasi hajt értem egy kicsit.:D Tudom, hogy ez a 21. század, de kellemetlenül érzem magam kezdeményező nőként.
20 éves vagyok, a férfi idén augusztusban töli a 43-at. Pincérnőként dolgozom és hozzánk szokott jönni kajáért, mióta kinyitottunk, teraszozni ebédszünetben. Elvileg szingli, ahogy hallottam.
Mindig viccelődik velem, néha kicsit flörtölősen. Hogyan legyen több? Nekem tetszik.
A mosoly, nevetés erősen bátorító viselkedés, és ugyanúgy a beszélgetés. Ha nincsenek nagyon sokan a teraszon, álj meg egy percre az asztalánál, kérdezz valamit tőle, és főleg, mondj neki hasonlóan kedves dolgokat, mint ő.
Tudom, mit beszélek, 3 éve vagyok együtt egy nővel, hasonlóan nagy a korkülönbség. Az elején szívfájdítóan kevéssé hittem a sikerben , de egy alkalommal beszélgettünk, és valami olyat mondtam, hogy van az a korkülönbség, ami már túlzás. Csak annyit mondott, hogy szerinte nincs, de én azt hallottam, hogy "gyere, én is szeretném".
" Egyszer megkérdezte, hogy tudok-e főzni, mert kíváncsi milyen feleség leszek "
Amikor ezt vagy ilyet kérdez akkor már adva van hogy válaszolj rá.
Például mondhatod neki hogy otthon még sokall finomabbat is szoktál főzni és szivesen megkinálod vele.
AZtán a többi már jön magától, ha jön.
Én mondjuk arra a kérdésre, hogy tudok-e főzni, mert kívancsi milyen feleség leszek, azt mondanám, hogy én olyan férfit keresek, aki főz rám, visszakérdeznék, hogy ő tudna-e főzni egy nőnek. Ha azt mondja, hogy ő nem tud, akkor azt mondanám, hogy akkor első randinak egy étterem is megteszi, aztán majd beletanul a főzésbe. Ilyen incselkedős kis beszélgetéssel kell kezdeni. Nem komolykodni.
Amit a 7-es írt az valóban jó. Feldobod neki a labdát.. Ha megkérdezi h mikor van szabadnapod akk nyert ügyed van, de ha csak mosolyog egyet akk a bókokat csak azért mondja h jobban odafigyelj a rendelésére stb...
Sztem nincs azzal semmi gond ha az idősebb férfiakat kedveled jobban. Én is ugyan ez vagyok!
Sok sikert🤞
Itt sokan leírták.
Ne hallgass az irigyekre, nincs ezzel semmi baj.
Én a helyedben egy ilyen incselkedés, beszólogatás után visszaszólnék, hogy meg is hívsz vagy csak a szád jár?...
6 Irigy? Mire? Egy 43 éves kiéhezett manuszra :DD
De nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!