Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Megmondanátok h ezt miért csináljatok? 20l
Ha minden nap keresed akkor lehet túl sok vagy.
Néha jelentkezhetsz, de ne legyél sok. tudom ezt rohadt nehéz belőni, a pasi se fogja feltétlen tudni mi az ami még nem sok. Tudom, voltam ilyen helyzetben. :)
Nem én keresem. Ő kezdett el durcizni h ha nem írtam neki 4 napon keresztül h biztos mással vagyok stb... Azóta egyfolytában beszélünk elköszönés nélkül.
Most már lehet h kicsit nekem is sok.
Az elejétől fogva őszinte volt velem. Elmondta h rossz a kapcsolata, és nem biztos h sokáig együtt lesznek, csak a pasi biztonságjátékos és valószínű h nem szeret egyedül lenni.
sok közös van bennünk+ elmondta h a barátnőjétől nem kapja meg azt szexben amit velem megélhetne.
Tudom csúnya dolog ez, de van h az érzéseknek nem lehet parancsolni.
Drága szentem!
Mind ezt mondja. De most, hogy megkapja tőled, ami eddig hiányzott, minek szakítson?
Hiszen biztonsági játékos!
Most (két nőtől ugyan) de megkap mindent, amire szüksége van!
Miért dobná ezt el?
Gondolom együtt élnek, anyagilag is megéri közösen fizetni az albérletet...
Hidd el, szöveg az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!