Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Megmondanátok h ezt miért csináljatok? 20l
Én miért nem találok ilyen buta csajszit? :D
Már ne vedd sértésnek, de az orrodnál fogva vezet és még csak nem is gyanítod.
Megbeszéltük h csak szex lesz közöttünk!!
Ezzel nincs semmi gond, csak mikor én nem írtam neki akk mindig azt kaptam h biztos randizok mással... Most h "rá szoktatott" a napi kontaktra most ő tűnik el.
Eddig nem volt ilyen. Ha más csajokkal is ismerkedik és mást akar szeretőnek az is tiszta sor, szóból ért az ember...
Gondolom én csak egy tartalék lennek akihez hozzá tud nyúlni ha senki sem jön be végül. 😢😣
Igaz történet alapján:
Fiu vagyok!
Tetszik egy csaj es szerintem kicsit en is be jovok neki vagyis a szemelyisegem biztosan. Mindig nevet mikor beszelek hozza xD na mindegy.. minden nap beszeltunk es manaosag annyira alab hagyott a dolog hogy havi egyszer kukt egy vicces videot es ennyi. En kedvelem es sokat irtam neki ,tamogattam de szerintem mikkor kicsit ramenisebb voktam es mondtam neki hogy "de édes vagy" na onnantol kezdve egyre ritkabban valaszolt. Mar most csak havonta beszelunk amit kicsit banok. En csak megdicsertem de kár volt :/
Sajnálom..
Én nem ilyen csaj vagyok. De végül kiderült h miért ignorált.
Azért mert elmondtam neki h sok férfi irogat, és keresi a társaságom de nem beszélek mindenkivel, és ezt ő gáznak tartja.
Ha hazudok akkor meg az a baj🤦♀️
Köszönöm mindenkinek a normális választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!