Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki szerint a Fleshlightnek köze sincs puncihoz megmondaná miért?
Istenem, szegény nők!🤦♂️
Én kérek elnézést,hogy egy műanyag/szilikon szart,nőkhöz hasonlítanak.
Én voltam nővel, méghozzá szerintem többel mint az átlag...
És próbáltam többféle művaginát is. Nyílván biológia semmi köze a valódihoz, de nem is hiszem hogy ez a kérdés...
Érzetre hasonló az igazihoz, sőt általában jobb.
Például ha ahhoz hasonlítom azt, hogy natúrban dugok egy művaginát, hogy gumival dugok egy valódi puncit, akkor egyértelműen előbbi a jobb...
Viszont mindent egybevetve nyílván jobb valódi nővel lenni, hiszen sokkal jobban felizgulok, sokkal több az inger, stb.
Egy élettelen tárgyal nem lehet szexelni....
#3. Mondjuk egy vibrátorral (sajnos) sokkal több nő képes orgazmusra mint egy hús-vér pénisszel és emiatt a vibrátorok teljesen elfogadottak, mint a művaginák, holott egy férfi meg sokkal nehezebben jut nőhöz...
Szóval ez nem feltétlenül igazságos, hogy a művagina felhasználókat elítélik.
Egy igazi nő puncija meleg , természetesen nedves , nem szilikonból van , és még nyög is hozzá ha jól csinálod. Hiszen egy élő , érző emberhez tartozik.
Nő létemre a feltételezést is sértőnek veszem , hogy egy fleshlight (az árától függetlenül) jobb mint egy igazi punci. Gyanítom, hogy nem volt még jó szexuális élményed, de az se biztos , hogy egyátalán volt .
“ természetesen nedves ”
És szerinted ebből mit érzel az óvszeren keresztül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!