Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, akiknek van fleshlightja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, akiknek van fleshlightja. Hányszor használjátok egy héten, mióta van meg nektek, hogy bírja a strapát, bele élveztek el?

Figyelt kérdés
Most vettem én is, aztán kíváncsi vagyok a véleményetekre. 21F

2021. márc. 4. 10:32
 1/9 anonim ***** válasza:
88%

Nekem volt, szerintem fogok is még venni, de az biztos, hogy a jövőben gumival fogom használni, mert nehéz kitakarítani, aztán kiszárítani.

F

2021. márc. 4. 10:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ritkán használom, viszont az utóbbi 2 hétben majdnem minden nap, vannak ilyen periódusaim, hogy rákapok. Jó is lenne, csak annyi, hogy nagyon hamar végzek vele, több ideig tart utana a tisztítás. Megérni megéri abszolút, ez a legjobb opció, ha mar nagyon vágysz másra is a kezeden kívül, és nincs csaj.
2021. márc. 4. 10:46
 3/9 A kérdező kommentje:
Mennyire hasonlít beleélvezni egy puncihoz képest?
2021. márc. 4. 10:51
 4/9 anonim ***** válasza:

Hát nyilván az igazi punci sokkal jobb, de jobb mint marokra szoritani.

Ami nekem a legnagyobb bajom vele, hogy hideg. Kaptam hozzá egy kis fűtő betétet, de egy óra múlva is hideg volt, semmit nem ért...

2021. márc. 4. 11:02
 5/9 anonim ***** válasza:
37%
Én pl. nem szeretem használni.. Kényelmetlen fogni, semmi változatosság nincs benne, folyton síkosítani kell és a takarítása is bosszantó.. Én ajándékba kaptam az enyémet szóval szerencsére nem az én pénzem bánta.. Néha-néha jó, tényleg nagyon ritkán de én a kezemet preferálom inkább ha már maszturbációról van szó..
2021. márc. 4. 11:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Egy tipp: van a narancssárga durex plax warming sikosító, teljesen véletlenül prbóbáltam ki, és tényleg sokkal kellemesebb azzal, nem érzed olyan ridegnek.
2021. márc. 4. 15:33
 7/9 anonim ***** válasza:

#5-ös jó neked, szeretnék már én is valakitől ajándékba Fleshlightot kapni😁

Az egy jó cucc, ha valakinek nem is tetszik.

2021. márc. 4. 15:36
 8/9 anonim ***** válasza:
76%
Nekem kettő is van. Majdnem minden nap használom.egyik már több mint egy éve megvan. Jól bírják
2021. márc. 5. 08:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem rohadt jó dolog. A tisztítás tényleg macerás kicsit de megéri nagyon. Én minden nap legalább egyszer megtolom. Nemrég vettem egyébként de remélem strapabíró lesz. És igen, én benne szoktam elmenni. :)
2021. júl. 3. 10:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!