Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok kérlek nyugtassatok meg! 12 cm-es pénisz ugye nem számít kicsinek? Reménykedek abban hogy egy kicsit sem számít kicsinek a 12 cm.
Figyelt kérdés
Ezt azért kérdezem mert sajnos megtudtam hogy a lányok 16-18 centitől fogadják el a pénisz méretet2021. máj. 6. 12:51
31/47 A kérdező kommentje:
5 cm az átmérője
2021. máj. 16. 12:42
32/47 anonim válasza:
A vastagság az tényleg tökéletes. Ha jó kemény is, akkor tudsz vele valamit kezdeni. A vastagságod valamennyire megment a rövid hosszától és tudsz vele elkepesztő orgazmusokat okozni
33/47 A kérdező kommentje:
Sokat maszturbálok, szóval nem túl kemény
2021. máj. 18. 21:58
34/47 anonim válasza:
Nem írtad ide, hogy szex előtt vagy szex után mérted. Egyébként a szex méret mindig az agyban dől el, nem az ágyban.
35/47 anonim válasza:
Ilyen kicsihez hozza se nyúlnék..
36/47 A kérdező kommentje:
35/
még akkor se ha 5 cm vastag?
2021. máj. 23. 14:28
37/47 anonim válasza:
Hát, nekem például kicsi lenne. De van, akinek elég.
38/47 anonim válasza:
16 vagy? Reménykedj, hogy fog nőni még.
39/47 anonim válasza:
Egyet érted a #37el, ez bizony igen kicsi. Hiába az 5cm.A méretednél már csak a hozzá állásod rosszabb.
40/47 anonim válasza:
Hiába 5 cm ha meg sem érzem..Sztem keress magadnak fiút..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!