Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen érzés egy férfinak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés egy férfinak elveszíteni a szüzességét?

Figyelt kérdés
Fáj, amikor a makk hozzáér a hüvelyhez és elmozdul a fityma? És a fitymafék?

2021. máj. 5. 19:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb 10 másodperc.
2021. máj. 5. 19:17
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha fájna amit leírsz, akkor minden szex (legalábbis az óvszer nélküliek bizonyosan) fájna
2021. máj. 5. 19:17
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem fáj a férfiaknak. Egy férfi (főleg ha fiatal), és fel van izgulva, akkor a 100as szöget beveri vele, akkor sem fáj.
2021. máj. 5. 19:21
 4/16 A kérdező kommentje:
És ha mindez óvszerrel történik? Akkor is jó és fájdalommentes?
2021. máj. 5. 19:23
 5/16 anonim ***** válasza:
91%

Az óvszer nem fáj. És nem is sokkal másabb élmény. Általában ordas nagy kamu a mindenféle "az óvszer szorít", meg az "óvszerben semmt nem érzek" duma.

Btw, a kotonba 5 liter vizet bele lehet gond nélkül tölteni, szerinted mekkora pasasnak van akkora farka?

Persze, mi férfiak azért annyira nem szeretjük a gumit, így a többségnek van rá valami jó dumája, hogy miért szedj inkább tablettát :D

2021. máj. 5. 19:26
 6/16 anonim ***** válasza:
37%
Csak az igenytelen iskolázatlan grizzlik basznak gumi nélkül..
2021. máj. 5. 19:27
 7/16 anonim ***** válasza:
83%

6: vagy akiknek stabil párkapcsolatnál simán belefér, hogy a nő tabettát szed...

De látom a stílusod alapján téged gumiban hoztak össze a szüleid

2021. máj. 5. 19:29
 8/16 SzabadMakkalSzépAzÉlet ***** válasza:
44%

Kedves ötös.

Lehet nyúlik annyira, hogy 5 liter víz beleférjen. De akkor is szorít. Én pl musculant fel se tudom húzni.

DE a megfelelő méretű gumival nincsen baj.

2021. máj. 5. 19:49
 9/16 anonim ***** válasza:
62%

8: férfi vagyok. Nem kicsi farokkal. Nem létezik olyan, hogy szorít (ha kemény a dákó).

És az extra méret egy marketing trükk, mert a nagy kanok szívesebben vesznek olyat.

2021. máj. 5. 19:52
 10/16 SzabadMakkalSzépAzÉlet ***** válasza:
69%

9: miért akarod elmondani nekem, hogy én mit érzek? Legutolsó infóm az az, hogy a farkam hozzám van nőve és nem hozzád.

Igenis is, a kicsi kényelmetlen tud lenni. Nézd már meg, hogy mekkora rugalmassági ereje van, mikor elkezd tágulni a gumi.....

2021. máj. 5. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!