Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés egy férfinak elveszíteni a szüzességét?
Az óvszer nem fáj. És nem is sokkal másabb élmény. Általában ordas nagy kamu a mindenféle "az óvszer szorít", meg az "óvszerben semmt nem érzek" duma.
Btw, a kotonba 5 liter vizet bele lehet gond nélkül tölteni, szerinted mekkora pasasnak van akkora farka?
Persze, mi férfiak azért annyira nem szeretjük a gumit, így a többségnek van rá valami jó dumája, hogy miért szedj inkább tablettát :D
6: vagy akiknek stabil párkapcsolatnál simán belefér, hogy a nő tabettát szed...
De látom a stílusod alapján téged gumiban hoztak össze a szüleid
Kedves ötös.
Lehet nyúlik annyira, hogy 5 liter víz beleférjen. De akkor is szorít. Én pl musculant fel se tudom húzni.
DE a megfelelő méretű gumival nincsen baj.
8: férfi vagyok. Nem kicsi farokkal. Nem létezik olyan, hogy szorít (ha kemény a dákó).
És az extra méret egy marketing trükk, mert a nagy kanok szívesebben vesznek olyat.
9: miért akarod elmondani nekem, hogy én mit érzek? Legutolsó infóm az az, hogy a farkam hozzám van nőve és nem hozzád.
Igenis is, a kicsi kényelmetlen tud lenni. Nézd már meg, hogy mekkora rugalmassági ereje van, mikor elkezd tágulni a gumi.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!