Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miylen érzés (nem fájdalomra gondolok) elveszíteni a szüzességet?
Nem arra vagyok kiváncsi, hogy mennyire vérzett vagy fájt, tudom, hogy ez mindenkinél más
De így konkrétabban mit ereztel mikor ‘átszakadt’? Ma valakitől azt hallottam, hogy egy roppanást érzett. Volt valakivel hasonló? Ez előtt még ilyen véleményt nem hallottam :’D
Szerencsére, a pasi tudott bánni velem annyira, hogy nem is véreztem és nem is fájt☺️ Eszembe se jutott, hogy nekem fájni fog😄 Egyébként ág első gondolatom az volt, hogy “ezt élvezik annyian mániákusan?”😂😂
Azóta persze megértem, azokat akik imádják🙄
Nincs se roppanás, se szakadó érzés, se semmi, nem hirtelen szakad át, hanem folyamatosan az aktus közben.
S nem, nem törvényszerű hogy fájjon - ha kellően figyelmes a partner. Az viszont tuti, hogy fájni fog, ha előre rágörcsöl valaki és ezért tudat alatt összeszorítja a hüvelyizmait.
Fantasztikus. De ülni és hangosan fingani még nem tudok...
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!