Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, vettétek már el fiú szüzességét? Ha igen, hogy éltétekeg, milyen volt? Inkább gond, vagy jó érzés?
Hány évesek voltatok és mennyi a fiú? Hányadik partneretsk volt, akivel lefeküdtetek?
Ha több szüzességet is elvettetek, akkor mindegyikről írjatok.
Ugyan ez volt velem is a lanyis meg énis szűz voltam . Nagyon jó volt neki is , nekem is , azon a hétvégén csinaltuk többször is , azóta is együtt :)
19F 17L
Igazából caka akkor gáz ha a fiu béna vagy , nincs meg hogy mégis hogy és mint kell csinálni és csak vegre dugni akar , azthogy az mennyire lessz élvezetes a partnerének azt leszarja
Szintén kölcsönösen vettük el egymás szüzességét. 17 voltam én és a fiú is, és nekem nagyon jó érzés volt. Mondjuk, én szerelmes is voltam, mindketten akartuk, nem csak szex volt.
Azóta is vele, 19 évesek vagyunk.
Volt akivel együtt vesztettem el. Ém 17 voltam ő 19.
Aztán volt egy srác akinek én vettem el. 20 volt én 18. Nagyon tetszett *-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!