Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés egy férfinak elveszíteni a szüzességét?
11 korábban is írtam, hogy a megfelelő gumival nincsen baj. Csak arra tettem megjegyzést, hogy igenis valós az, hogy szorít a gumi, nemcsak műhiszti. És az, hogy 5 liter víz belefér az nem azt jelenti, hogy kényelmes viselni.
De úgy látszik nem fogalmaztam elég érthetően, mert eléggé lepontoztak.....
Hogy visszatérjek az eredeti témához: egészséges fiú fitymája a pubertás kezdetére már nem tapad hozzá a makkhoz, hanem le tud róla gördülni, ez semmilyen fájdalommal nem jár. A fityma bőre a ftymaféknél nőtt a makkhoz, és olyan a "szabása", hogy engedi a hátrahúzást.
Ha a bőr hozzátapad a makkhoz, azt a lelkiismeretes gyermekorvos vizsgálatkor észreveszi, és óvatos mozgatással rendbehozza. A rövid fitymafék is létező rendellenesség, fájdalmas közösülést okoz. Az urológus egy 10 perces műtéttel, járóbeteg rendelésen egy életre megoldja. Ugyanez a helyzet a filymaszűkülettel, amikor az előbőr nyílása szűk, az erektált makk nem fér át rajta. Ez nem csak fájdalmas, de valódi veszéllyel is járhat: ha a ftyma a makk árkába szorul, és a véráramlást meggátolja, az erekció nem tud lelohadni, úgynevezett priapizmus áll be, ami 6 órán túl már szövetelhalást okoz. De ez ritkaság, az ember orvoshoz fordul, ha fájdalma vam...
A szűzesség elvesztése a fiúknál nem jár semmiféle kellemetlenséggel, hacsak a szégyenérzetet nem számoljuk, ami azzal jár, hogy 15 másodperc alatt elsült. :)
Miért fájna?
A makk lehet érzékeny, de tapasztalatom szerint a nedves felületekkel sosincs ilyen gond.
És a fitymafék miért fájna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!