Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok kérlek nyugtassatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok kérlek nyugtassatok meg! 12 cm-es pénisz ugye nem számít kicsinek? Reménykedek abban hogy egy kicsit sem számít kicsinek a 12 cm.

Figyelt kérdés
Ezt azért kérdezem mert sajnos megtudtam hogy a lányok 16-18 centitől fogadják el a pénisz méretet

2021. máj. 6. 12:51
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
84%
napi fax kérdés :D
2021. máj. 6. 12:52
 2/47 anonim ***** válasza:
91%
Kicsit azért kicsinek számít.
2021. máj. 6. 12:55
 3/47 anonim ***** válasza:
97%

Átlag alatti, de azért még nem feltétlenül vészes.

Amúgy mennyi idős vagy? Várható még, hogy nőni fog?

2021. máj. 6. 12:56
 4/47 anonim ***** válasza:
47%
Olyan nincs hogy a lányok 16-18 centitől fogadják el, egyikük sem colostokkal jár pasizni 🤷‍♂️
2021. máj. 6. 13:01
 5/47 anonim ***** válasza:
85%
a hülyeséggel fordítottan arányos basszus ezek a kérédések
2021. máj. 6. 13:04
 6/47 anonim ***** válasza:
38%
Leginkább a technika, az odafigyelés, a vadság és gyengédség aránya. A méret csak aztán számít.
2021. máj. 6. 13:05
 7/47 anonim ***** válasza:
73%
De, ez kicsinek számít. Felesleges nyugtatgatni, jobb ha tisztában vagy vele. Ha mellé vastag, akkor egy fokkal jobb a helyzet. Tudod ellensúlyozni orállal, ujjazással, odafigyeléssel stb. Én is 16-17et érzem ideálisnak, de egy esélyt adnék kisebbnek is, ha ki tud elégíteni, akkor teljesen rendben van.
2021. máj. 6. 14:36
 8/47 anonim ***** válasza:
97%

Szintén 12-es vagyok.

Nem nagy, emiatt jó pár pózt el is lehet felejteni, de nem ezen múlik, hogy kielégítő tudok lenni. Eddig minden partneremet maximálisanki tudtam elégíteni. Mondjuk mindenki (még a tágabb hüvelyű exem is, aki elsőre megijedt, hogy nekem "kicsi") azt mondta, hogy kellően vastag és igazából ez számít, és mindig jó volt. Pedig szerintem vastagságra tök átlagos, semmi extra.

Szóval nem kell agyalni. Odafigyelés, technika, aztán nem lesz gond.

2021. máj. 6. 14:45
 9/47 A kérdező kommentje:
Ja tényleg, nem tettem hozzá. Az enyém az vastag, remélem vastag pénisznek megfelel a 12 :)
2021. máj. 6. 15:04
 10/47 A kérdező kommentje:
/7-es/ De ember!!!! Még hogy a lányoknak nem számít a méret mi? Nem értem miért sirsz egy 12 centistől, miközben 8 cm után már megy a hiszti hogy jAj dE fÁj
2021. máj. 6. 16:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!