Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden pasinak szar érzés a tudat hogy a nők sokkal jobban élvezik a szexet,sokkal erőteljesebb szexuális élményük van nem csak a csúcson de úgy általában is vagy csak én sanyargok ezen?
Nekem szokott remegni a lábam.Neha olyan hangos vagyok,hogy hihetetlen.Nem tudom miről beszélsz.
Lehet hogy rosszul kefélsz.Nincs előjatek vagy nem tudsz ellazulni,ilyesmi.
Ez tok egyenfuggo. Szerintem a csajoknal is van olyan aki alig ad ki hangot szex kozben akkor sem ha jo a partner. Max a vegen, ha elelvez.
Es pasikbol is valtozo, hogy hangos-e vagy sem. Nekem mint egyen is tok valtozo. De amugy lehet, hogy az is vissza vesz az elvezetbol, h ha valaki nem birja olyan sokaig, es inkabb arra koncentral h a partnerenek jo legyen, akkor o agyban nem a sajat elvezetere figyel, mig a csajoknak "mi tanitjuk", hogy magukra figyeljenek, nekunk ugyis jo lesz.
Szerintem ezt mindenki tudja, aki picit is tájékozott ebben a témában. És mivel nem kell hozzá szakembernek lenni, gondolom sokan tudják is. Ráadásul a kérdező elég világosan leírta 5-ször is, hogy mire gondol pontosan, így fölösleges komolyabb alapot keresni a korábbi válaszok színvonalához, mint azt, hogy az általánosan itt tapasztalható dedós megfelelési kényszernek lehettünk tanúi.
21-es!
”Egy férfinek minden együttlét alatt van legalább 1 orgazmusa.
Egy nőnek nem feltétlenül.
Ez nem szomorú?”
Egy férfinak sem feltétlenül. Ez nem szomorú?
36-osnál a pont :D :D
Amúgy a férfi orgazmus is többféle lehet. Állítólag az itt már említett prosztatamasszázs a legintenzívebb. De ha huzamosabb ideig önmegtartóztatsz, akkor is nagyobb élvezetet élhetsz át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!