Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden pasinak szar érzés a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden pasinak szar érzés a tudat hogy a nők sokkal jobban élvezik a szexet,sokkal erőteljesebb szexuális élményük van nem csak a csúcson de úgy általában is vagy csak én sanyargok ezen?

Figyelt kérdés
Hébe hóba eszembe juttatják ezt mások és mit ne mondjak baromira letör. Olyan érzés mintha kimaradnék valamiből ami főleg szar érzés abból a szempontból hogy férfi létemre az egyik legszórakoztatóbb tevékenység számomra a szexuális örömszerzés,mások is szoktak ezen gondolkozni és titeket is ennyire zavar? Ti hogy álltok ehez hozzá?

2021. máj. 6. 12:36
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
96%

Nekem szokott remegni a lábam.Neha olyan hangos vagyok,hogy hihetetlen.Nem tudom miről beszélsz.

Lehet hogy rosszul kefélsz.Nincs előjatek vagy nem tudsz ellazulni,ilyesmi.

2021. máj. 6. 19:15
 42/50 anonim ***** válasza:
100%
Állítólag a prosztata orgazmus hasonlít a nőkére, próbáld ki
2021. máj. 6. 19:18
 43/50 anonim ***** válasza:
100%

Ez tok egyenfuggo. Szerintem a csajoknal is van olyan aki alig ad ki hangot szex kozben akkor sem ha jo a partner. Max a vegen, ha elelvez.

Es pasikbol is valtozo, hogy hangos-e vagy sem. Nekem mint egyen is tok valtozo. De amugy lehet, hogy az is vissza vesz az elvezetbol, h ha valaki nem birja olyan sokaig, es inkabb arra koncentral h a partnerenek jo legyen, akkor o agyban nem a sajat elvezetere figyel, mig a csajoknak "mi tanitjuk", hogy magukra figyeljenek, nekunk ugyis jo lesz.

2021. máj. 13. 10:14
 44/50 anonim ***** válasza:
73%
Sziasztok! Szerintem nem igazán értitek a kérdező gondolatát. Egy jól működő punci élvezésére gondol. Bizony ott több, un. halmozott orgazmusok érhetők el, méghozzá folyamatosan, szinte 1-2 percen belűl. Sőt a kis halál állapotában szinte magán kívűl van, szinte elájul a nő, azt sem tudja, fiú, vagy lány. Azok a nők, akik ilyenek, kérem támasszák alá a leírtakat. Na erre gondolt a kérdező. Ezt egy férfi sem tudja produkálni!
2021. máj. 24. 08:18
 45/50 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt mindenki tudja, aki picit is tájékozott ebben a témában. És mivel nem kell hozzá szakembernek lenni, gondolom sokan tudják is. Ráadásul a kérdező elég világosan leírta 5-ször is, hogy mire gondol pontosan, így fölösleges komolyabb alapot keresni a korábbi válaszok színvonalához, mint azt, hogy az általánosan itt tapasztalható dedós megfelelési kényszernek lehettünk tanúi.

2021. máj. 24. 18:50
 46/50 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a kérdést nem lehetett nem értenu, vagy aki nem értette, az csak nem akarta érteni mert tényleg fáj neki, ahogy a kérdező is írta.
2021. máj. 24. 18:54
 47/50 anonim ***** válasza:
51%

21-es!

”Egy férfinek minden együttlét alatt van legalább 1 orgazmusa.

Egy nőnek nem feltétlenül.

Ez nem szomorú?”

Egy férfinak sem feltétlenül. Ez nem szomorú?

2021. júl. 10. 15:50
 48/50 anonim ***** válasza:

36-osnál a pont :D :D

Amúgy a férfi orgazmus is többféle lehet. Állítólag az itt már említett prosztatamasszázs a legintenzívebb. De ha huzamosabb ideig önmegtartóztatsz, akkor is nagyobb élvezetet élhetsz át.

2021. júl. 10. 16:01
 49/50 anonim ***** válasza:
53%
Csak a többszörös orgazmust hiányolom. A többi nekem jó....mert a nőknek nem jó. Sajnálom de ez van te valamit félre nèztél.
2021. júl. 10. 16:02
 50/50 anonim ***** válasza:
100%
Létezik egy könyv, aminek az a címe, hogy A multiorgazmusos férfi. Olvasd el, hátha találsz benne valamit.
2021. júl. 10. 16:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!