Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden pasinak szar érzés a tudat hogy a nők sokkal jobban élvezik a szexet,sokkal erőteljesebb szexuális élményük van nem csak a csúcson de úgy általában is vagy csak én sanyargok ezen?
Kezet foghattok,mindketten általánosítgató kretének vagytok akik fele annyira nem értenek semmihez mint ahogy azt elhiszik magukról.
Fogalmad sincs én mit csinálok a háló szobánkban de mivel látom hátrányos helyzetű vagy ezért leírom hogy megértsd,nehezen tudnál nálam ígényesebb férfit találni arra hogy kielégítsem a párom.
Minden közösülésünk kettőnkről szól valamilyen szinten de mindíg többet adok mint kapok. Ha bírja spiritusszal mindíg csúcsraviszem több mint egy alkalommal,általában behatólás előtt a számmal és ujjaimmal és szex közben pedig szintúgy figyelünk a csikló izgatására. Átlagosan 2-3 alkalommal tapasztal orgazmust egy ilyen kaland során.
Az hogy te magadból indulsz ki,vagy az hogy képtelen vagy egy normális embert találni magad mellé aki figyel arra hogy neked is jó legyen kurvára nem jelenti azt hogy mindenki ilyen,sajnálni tudlak csak azért mert ennyire betokosodott világnézettel rendelkezel.
A legnagyobb baj hogy vannak embrek mint te akik összekeverik a biológiai tényállásokat vélemény alkozással. A nők képesek többször is orgazmust tapasztalni ellentétben a férfiakkal akik egyszer a csúcsra jutnak és ott a vége (vannak kivételes esetek mindkét táborban de elhanyagolható a számuk)-
Nem nem élvezem a szexet,csak nem fogadom el a saját orgazmusomat mint az élvezetek magnum opusát hanem nyitott maradok fejben azzal kapcsolatosan hogy lehetne ez jobb is ha mondjuk nem pénisszel születtem volna a lábaim között és arra vagyok csak kíváncsi hogy rajtam kívül hány férfi szokott ezen hébe hóba elgondolkozni.
Azt hogy a női orgazmus legyen szó mennyiségről vagy intenzitásról jobb egy cáfolhatatlan tény,ez nem egy vélemény hanem egy biológiai tény.
#7: elárulok egy izgalmas biológiai érdekességet neked;)
A szex célja alapvetően a szaporodás. A nőknek nagy részének sincs mindig orgazmusa, nekem pl egyáltalán nem volt soha. Mi arra vagyunk programozva, hogy az aktust élvezzük ki alapvetően. Plusz nekünk a szaporodáshoz nem szülséges az orgazmust elérni, nem fontos. A férfi orgazmusa viszont belátható, hogy nélkülözhetetlen a megtermékenyítéshez. Nálatok az a fontos, hogy a spermiuk a nőbe kerüljenek, nem maga az aktus része (az állatvilágban pl az csak pár másodperc). Az oka pedig hogy nem tudsz azonnal újra szexelni ill elélvezni az, hogy bizonyított hogy a rövid időn belüli második adag ondó sokkal 'hígabb', tehát kevesebb spermium távozik. Ez a megtermékenyítéskor hátrány, ezért az az ideális a férfiaknak, ha eltelik bizonyos idő az orgazmus után az újabb szexig. Ezt segíti elő például a magas prolactin termelődés szex után, illetve a melatonin szint megemelkedése, ami a férfiaknál álmosságot idéz elő orgazmus után. Hiszen a legideálisabb helyzet az alvás vagy pihenés, mielőtt újra szexre kerülne a sor. Addig 'újra tud töltődni' aminek kell. Ehhez pedig ez az állapot a legmegfelelőbb.
Igazából hiába bosszankodsz nonstop azon, hogy miért vannak ezek a különbségek, attól még nem fog változni az, amit átélsz szex közben. Az irigység és önzőség nem férnek össze a szexszel! Csak akkor tudsz majd nagyobb élvezeteket elérni, ha fejleszted a gondolkodásod, az elméd. Nem tudom mond e bármit neked a tantrikus szex, de nem véletlen az se, hogy hatalmas gyönyöröket lehet elérni általa. De ez csak egy példa
#3 voltam, mellesleg nő
Mivel nem a kérdésre válaszoltak, mire számítottál? A saját szexuális életemmel hagy legyek már jobban tisztában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!