Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden pasinak szar érzés a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden pasinak szar érzés a tudat hogy a nők sokkal jobban élvezik a szexet,sokkal erőteljesebb szexuális élményük van nem csak a csúcson de úgy általában is vagy csak én sanyargok ezen?

Figyelt kérdés
Hébe hóba eszembe juttatják ezt mások és mit ne mondjak baromira letör. Olyan érzés mintha kimaradnék valamiből ami főleg szar érzés abból a szempontból hogy férfi létemre az egyik legszórakoztatóbb tevékenység számomra a szexuális örömszerzés,mások is szoktak ezen gondolkozni és titeket is ennyire zavar? Ti hogy álltok ehez hozzá?

2021. máj. 6. 12:36
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
42%
#30 jelen 😇
2021. máj. 6. 14:51
 32/50 anonim ***** válasza:
74%
Naná, hogy jobban élvezik. Ők szexelnek, én meg nem.
2021. máj. 6. 14:52
 33/50 anonim ***** válasza:
100%
Nőnek lenni olyan jó csak bekapcsolod a vibrit és elélvezel egymás után akármennyiszer. A férfiak meg 1x kiverik de már sokszor az is egy pisilésnyi "érzetnek" felel meg
2021. máj. 6. 14:52
 34/50 anonim ***** válasza:
64%
33# nálad is van baj
2021. máj. 6. 14:57
 35/50 anonim ***** válasza:
80%

Mindig azt hittem, hogy rossz férfiakat fogok ki. De mostmár rájöttem, hogy sokkal rosszabb is lehetett volna. Köszi kedves kérdező és #22

Remélem egy nő se megy a közeletekbe, és nem kell irigyen vegigneznetek azt a sok elvezetet, amit tőletek kapnának 😂😂

2021. máj. 6. 15:11
 36/50 anonim ***** válasza:
48%

A kérdező leírt olyan alapvetéseket, amit senki sem tudott cáfolni. De nem is az a cél, mert az tényszerű hogy a nők összehasonlíthatatlanul erősebb orgazmust tudnak átélni mint a férfiak, ezt kb hülyeség vitatni mert tény.

Az egy másik jelenség, hogy egy ilyen kérdésnél rendszerint miért támadják be a kérdezőt és miért ostrozották kitartóan irracionális és állandóan félreértett vádakkal, rendszerint minél több gyűlölettel és frusztrációval megfűszerezve. Általában a gyakorin írkáló megmondóemberek kényszeresen próbálják igazolni a saját méltóságukat, mert ezek az emberek általában erős önbizalomhiánnyal rendelkeznek, és amikor alkalmat kapnak arra, hogy akár névtelen profil mögül egy névtelen kérdés alatt önigazolást nyerjenek, mindent kihasználnak hogy hogy erősnek és győztesnek tartsák magukat. Ez a kényszeres pszichés kompenzáció ott megmosolyogtatóan tettenérhető, amikor "nem akarják érteni a kérdést", és rendszerint leugatják a kérdezőt úgy, hogy neki 5-ször is le kell írni a ugyanazt, hogy a kérdésének köze sincs ahhoz amit ír és be akar bizonyítani. Viszont itt is látszik, hogy amikor valaki a saját identitásáért küzd, akkor az ilyen tisztázandó érveket ignorálja, és a fals érveit továbbra is erőlteti, mert a megmakacsolt üzeneteivel érvényesítse a saját identitásáért folyó elvetemült küzdelmet.

Ez magyarázza meg az első 2-3 oldal válaszolóinak magatartását.

2021. máj. 6. 16:48
 37/50 A kérdező kommentje:

Jelen

2021. máj. 6. 17:18
 38/50 A kérdező kommentje:

Rossz férfi az akit zavar hogy kimaradhat bizonyos élményekből amelyket az élet kínál mindazért mert más van a lábai között amit még csak nem is ő választott? Te se voltál jelen amikor az észt osztották. Megy a személyeskedés ezerrel,de a produktivitás már nem jön ilyen magától értetődöen nálad sem. Ne aggódj,nem is szeretnék ilyen ember közeléde menni.

2021. máj. 6. 17:22
 39/50 anonim ***** válasza:
83%
#36-os válaszban elég jól körüljártam a témát, és mint az kiszámítható volt, azok az emberek, akiket ez érint, erősen frusztrálja, amikor szemberülnek az igazsággal. Ilyenkor az figyelhető meg, hogy reflexből próbálják meg a maradék eszközeikkel elutasítani azt, amit egyébként már nem tudnak megvédeni. Nem is akarják, hiszen ők is tudják, hogy vitában nem értelmező, hanem az érzelmeiken alapuló identitásukat érvényesítő szerepet töltöttek be. Ennek beismeréseként nincs más további lehetőségük, mint hogy lepontozgatnak, mert így kicsit azt érzik, ellensúlyozzák a maguk virtuálisan kiélt lelki válságát. Viszont várható, hogy a szekrényt nem fogják kinyitni, ami mögött a démonaik is lapulnak, így érdemi nyilatkozatra nem lehet számítani. Hölgye, urak? Jó pár érintett találkozott most ezzel, most itt nyomják meg a lepontozást a pöcsök akik azt szeretnék üzenni, hogy "minden szavad igaz, de mivel én makacs vagyok és önérzetes, ezért a komplexusaim miatt most is az olvasás felénél megnyomom a gombot, hogy ezzel kicsit úgy érezzem hogy kompenzáltam a szolgaiságom leleplezését". Köszönöm, ha az általam leírtakat öntevékenyen is igazolod.
2021. máj. 6. 17:35
 40/50 anonim ***** válasza:
80%
Én fiú vagyok és nagyon szomorú vagyok hogy nem tapasztalhatom meg a többszöri erős orgazmust, írok egy panaszlevelet a jóistennek
2021. máj. 6. 17:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!