Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden pasinak szar érzés a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden pasinak szar érzés a tudat hogy a nők sokkal jobban élvezik a szexet,sokkal erőteljesebb szexuális élményük van nem csak a csúcson de úgy általában is vagy csak én sanyargok ezen?

Figyelt kérdés
Hébe hóba eszembe juttatják ezt mások és mit ne mondjak baromira letör. Olyan érzés mintha kimaradnék valamiből ami főleg szar érzés abból a szempontból hogy férfi létemre az egyik legszórakoztatóbb tevékenység számomra a szexuális örömszerzés,mások is szoktak ezen gondolkozni és titeket is ennyire zavar? Ti hogy álltok ehez hozzá?

2021. máj. 6. 12:36
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
94%

Egy férfinek minden együttlét alatt van legalább 1 orgazmusa.

Egy nőnek nem feltétlenül.

Ez nem szomorú?

2021. máj. 6. 13:34
 22/50 anonim ***** válasza:
10%
A nőknek sokkal jobb érzés és tovább is tart nekik az orgazmus, szóval nem is értem mit lázadoznak itt a femináci idióta fejükkel. Így is több joguk van már mint a férfiaknak ráadásul annyiszor élveznek el egymás után amennyiszer akarnak
2021. máj. 6. 14:27
 23/50 A kérdező kommentje:

Na várj,több joguk van? Mihez?

2021. máj. 6. 14:29
 24/50 anonim ***** válasza:
25%
Mármint rengeteg kivételezést kapnak a nők. Előre engedést, nőket nem bántunk ez amúgy alap dolog de a férfiakat se kéne bántani, könnyebben kapnak szexet, sokkal könnyebb a párkeresés még a csúnya lanyoknak is, általában kedvesek a lányokkal a punci varázsa miatt, a lányok megalázzák a nekik nem tetsző fiúkat és ezt még senki le se tojja, és még lehetne sorolni ennyi jutott eszembe.
2021. máj. 6. 14:32
 25/50 anonim ***** válasza:
100%

Miért férfiakat bántunk? Senkit nem bántunk.Se kicsit,se nagyot,se férfit,se nőt.

Azért van a "nőket nem bántunk" mondás hogy gyerek korban megtanulja pistike,hogy nem vicces a kislány csoport társak haját húzgálni.

Senkinek nincs több joga a másiknál nehogy már mêg ezt is firtatni kezdjük.

A szexben mindkét fél egyformán elégedett tud lenni,ha oda figyel egyik a másikra.

Mindkettőtöknek arra kell törekedni,hogy a másiknak minél jobb legyen.Ez lenne az együttlét lényege.

2021. máj. 6. 14:38
 26/50 anonim ***** válasza:
24%

Egy nő egy szex alatt 10x egymás után elélvez egy férfi max 1x a 2.már fáj

Na ebből akkor matematikusan számoljátok ki kinek is a jobb

2021. máj. 6. 14:40
 27/50 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden nő élvez el egymás után tízszer, sajnos sokan vannak akik egyszer sem 🤷‍♂️
2021. máj. 6. 14:41
 28/50 anonim ***** válasza:
92%
Áruljátok már el hol vannak azok a férfiak, akik egymás után 10x elélveztetik a nőt? Vagy tudjátok mit, már egy nap 2x is jó.
2021. máj. 6. 14:45
 29/50 anonim ***** válasza:
41%
#28 azért az nem csak a pasitól függ 🤷‍♂️
2021. máj. 6. 14:46
 30/50 anonim ***** válasza:
93%

Köszönöm szépen, magamat ki tudom elégíteni.

Azt is meghallgattam már, hogy én vagyok a hibás, ha nem az a jó nekem, amit ő csinál és azt meg is mondom.

Azt kérdeztem, hogy hol vannak olyan férfiak, akiket érdekel a nő élvezete?

2021. máj. 6. 14:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!