Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A roma férfiak mit szeretnek jobban a szexben?
Figyelt kérdés
Nyalni is szeretnek? Inkább vadabbak? 30-40 évesen is bírják?
Nem voltam még romával, de van egy most akivel nagyon szívesen lefeküdnék. Igazából sosem vonzódtam még így senkihez, ismeretlenül,mint hozzá. Szinte alig beszélünk, de ha meglátom már nedvesedek kis túlzással.
2021. máj. 5. 22:08
1/9 anonim válasza:
A roma nők jobbak, nem a férfiak 😂😂😂
2/9 Troy95 válasza:
Szia! Imádok nyalni, de megválogatom hogy kit nyalok ki. Inkább vadabb vagyok, én vezetlek az ágyba. Eddig csak magyar lányokkal voltam szexuális kapcsolatban. Imádtak szopni, általában azt mondták furán kemény, de sejmes íze van a farkamnak, karamellas. Üdv egy roma fiú
3/9 Troy95 válasza:
2es vagyok, annyit még hozzá tennék, hogy viszonylag fehér bőrű roma vagyok
4/9 anonim válasza:
Most nem azért, de miért kell általánosítani? Romaként is más a személyiségük, másfajta dolgokat szeretnek, ugyanúgy, mint bármelyik más ember.
5/9 anonim válasza:
#4 mert nem csak a személyiség határoz meg, hanem a kultúra, a közeg is, amiben felnőttél és élsz. a romáknál nem tudom, mi a helyzet, de pl. a kérdező szóba hozta a nyalást: na attól például bizonyos kultúrákban ódzkodnak, és csak a legbevállalósabb személyiségű emberek űzik (míg mondjuk európában majdnem mindenki, a legszemérmesebb személyiségű embereket kivéve).
6/9 anonim válasza:
A roma férfiak azért is szeretik a magyar nőket, mert mi elég sokan vagyunk, akik szeretünk szopni. Ezt a párjukkal otthon nem tennék meg, de egy magyar nővel bármikor.
N/41
7/9 anonim válasza:
6-os.
A roma is magyar nemde?
Magyar roma.😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!